Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Nieuw TFT scherm en pixelgarantie

Anoniem
noamen
4 antwoorden
 • Hoi allemaal,

  Ik heb hier laatst een pctje laten samenstellen voor mijn ouders. Daar zat ook meteen een monitor bij maar toen de pc werd besteld is er geen monitor bij besteld vanwege eventuele dooie pixels en dat je hiervoor 60 euro moest betalen om er 1 te hebben zonder dooie pixels. Dit vond ik persoonlijk een beetje veel geld voor zoiets en heb toen voor gesteld om bij de plaatselijke Mediamarkt langs te gaan om daar een monitor te kopen en je volgens mij daar ook een dooie pixelgarantie heb zonder hier extra voor te hoeven betalen.

  Maar is dit wel zo? Iemand die hier misschien iets meer over kan vertellen? Kan je meteen de monitor uittesten ofzo?

  Alvast bedankt!
 • Bij de Mediamarkt mag je zonder reden ruilen. Dus als je eventueel een dode (sub)pixel hebt ga je 'm gewoon omruilen. Ik koop overigens TFT's altijd gewoon online, en heb nog nooit 'n dode (sub)pixel gehad.
 • bij mediamarkt kan je inderdaad ruilen zonder reden.

  Dat JBS nog nooit 1 heeft gehad met dode (sub)pixel is puur mazzel. Kijk de meeste monitoren zijn gewoon 100% in orde. alleen een klein aantal kan wel degelijk dode pixels hebben. Gevaar bestaat als je bij winkels besteld die werken met de mogelijkheid tot het kopen van pixelgarantie dat als je dat niet neemt je wordt opgescheept met een retourmonitor van iemand die wel een dode pixel had en de garantie wel had.

  Mediamarkt kan nooit fout dus als je geen garantie wil nemen. (overigens moet je kijken wat goedkoper is, online met pixelgarantie of MM)
 • Okee bedankt, wij zullen vast een mooie monitor kunnen vinden :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.