Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Hoe krijg ik het venster beeldvullend?

Anoniem
KeesA
5 antwoorden
 • Sinds kort heb ik een laptop, een Toshiba Satellite Pro 4600. Ik heb nog geen enkele ervaring met LCD-schermen, daarom zit ik met het volgende probleem: wanneer ik het spel Puzzle Pirates speel (waarschijnlijk zal het voor andere programma's ook gelden) is het venster waarin dit wordt gespeeld niet beeldvullend. Ik heb de schermresolutie veranderd van 1024x768 in 800x600, maar dat maakt geen enkel verschil voor de grootte van het venster. Is er een manier om het venster beeldvullend te maken of is dat bij een LCD-scherm niet mogelijk?
 • Natuurlijk hoort de boel gewoon schermvullend te worden weergegeven. Jouw beessie hoort standaard op 1024 X 768 te draaien. Het is met TFT schermen -laptop of buro- niet verstandig aan die standaardresolutie iets te veranderen. Je krijgt dan al snel vertekend beeld.

  Ik kan me twee oorzaken indenken voor het verschijnsel:

  - verklooide videokaartdriver: installeer de videokaartdriver opnieuw.
  - defekt aan het scherm.

  Voor de drivers van je videokaart zie de met het systeem meegeleverde CD of kijk op de Toshibasite.
 • Ik heb op internet een driver voor de videokaart gedownload en geinstaleerd maar het probleem blijft. Ik denk zelf niet dat er een defect is aan het beeldscherm want voor de rest werkt het beeldscherm perfect. Ik ga even verder zoeken. Dankjewel voor de tip.
 • Tja, dan ligt het aan de piratensite. Wellicht in kombinatie met de browser die je gebruikt. Niet elke website is goed geschikt voor elke browser. Probeer eens een andere browser dus.
 • Ik ben eruit het is gelukt :D . Ik heb een forum gevonden waar je vragen over dit spel kan stellen en ik heb daar gevraagd hoe ik dit moest oplossen. Het bleek een instelling te zijn die op een onlogische plaats verstopt zit en die ik daardoor zelf niet kon vinden :cry:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.