Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

spel loopt traag na instalatie nvidia driver

Anoniem
GokuSsj3
6 antwoorden
 • hallo,
  ik heb sinds kort vista en spellen lopen serieus heerlijk soepel, nu heb ik even een nvidia driver geinstaleerd zodat ik hem op dual-view kan zetten, is opeens het spel "medal of honor" erg traag, al bij het opstart filmpje hapert hij al, ik heb een e6600 en een 8800GTX, ik heb nu driver 162.22 geinstaleerd (is de nieuwste) en de nieuwe direcx.

  Nu wil ik die driver eraf gooien, hij deed het beter zonder die driver maar hij staat niet bij software, enige ideeen of misschien oplossingen?

  alvast bedankt
 • heb de driver onderhand verwijderd met drive cleaner, ben nog wel op zoek naar een goede driver zonder problemen met mijn 8800, als er enige ervaringen zijn met drivers?
 • Oplossing: gewoon naar vorige driver terug. Zeker bij nVidia zijn de laatste lang niet altijd de beste. Het is soms een gok.

  Verwijderen: configuratiescherm > software > nVidia drivers.
 • oke bedankt, weet nu wel hoe ik hem kan deinstaleren, probleem is alleen dat toen alles nog vlekkeloos werkte had ik nog geen nvidia driver geinstaleerd, op het moment dat ik nu weer zonder driver speel is het beeld nog steeds sloom, moet dus ff boel drivers proberen totdat ik de goede heb en dat hij dus lekker loopt
 • Het liep dus blijkbaar lekker met de driver die Vista standaard aan boord heeft dus laat Vista via Configuratiescherm/Systeem/Apparaatbeheer/(je videokaart) zelf eens naar een nieuwe driver zoeken of probeer de daar ook aanwezige terugdraai mogelijkheid.

  Nog een manier is om met systeemherstel terug te gaan naar een datum vóór de installatie van die nieuwe driver.

  Gr,
  Jim

  P.S.:

  Ik bedenk me nu dat als je Vista bij een nieuwe pc hebt gekregen dat er mogelijk ook wel een cd met drivers voor de hardware bij zit.

  J.
 • oke bedankt!, ik ben nu terug gegaan in de tijd met systeem herstel, de nvidia driver is eruit, en als ik nu medal of honor open, dan loopt hij weer vloeiend!!, gelukkig!
  probleem is alleen dat ik nu niet via dual-view films kan kijken op mijn tv, ga wel een herstelpunt maken en dan proberen hoe jij zegt en mocht hij dan niet werken dan ga ik gewoon weer terug in de tijd

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.