Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

nieuwe TFT monitor

Anoniem
gerben
7 antwoorden
 • Ik zoek een nieuwe TFT monitor voor gebruik met o.a. Photoshop. Elders op dit forum werd Samsung Syncmaster 21 inch 215TW aangeraden (prijsklasse ca Euro 450,-). Ik kan deze monitor echter nergens vinden met een pixel garantie (geen dode pixels).
  Ander monitor nemen, maar welke?
 • [quote:09f2a6d62d="Harry van I"]Ik kan deze monitor echter nergens vinden met een pixel garantie (geen dode pixels).[/quote:09f2a6d62d]Bij bijvoorbeeld 4Launch hebben ze 'm en de mogelijkheid pixelgarantie bij te kopen: € 59.00, maar wel maximaal één dode pixel. Je kunt 'm ook bij de MediaMarkt halen, daar mag je altijd zonder reden retourneren. Waarschijnlijk stukje duurden dan webshop, maar zonder (dure) pixelgarantie wat de totaalprijs wel dicht bij elkaar zal brengen.
 • Waar ga je de monitor voor gebruiken? De 215TW is een goede, maar relatief dure monitor. Als kleur niet vreselijk belangrijk voor je is, kun je flink goedkoper een monitor aanschaffen.
 • Gerben, bedankt voor je reactie.
  Ikdacht dat ik een goede monotor nodig heb voor photoshop.
  Ik heb nu een iiyama AS4612UT 18" TFT,1280x1024, USB, DVI. Een mooie monitor, goed in de kleurweergave; deze monitor gaat naare mijn zoon.
  Noem eens een andere monitor die vergelijkbaar of beter is dan deze iiyama (18-20 inch)
 • Inmidels wat verder gezocht en mijn wensen bijgesteld. Ik kom nu uit op een Samsung 19" 971P (ook PVA). Het is geen wide screen maar die heb ik ook niet nodig, dacht ik. De snelheid is een factor 4 beter dan mijn 'oude' iiyama en hij is een inch groter.
  Prijs: ca € 360,-.
 • De 940FN is ook een 19" pva van samsung, is aardig goedkoper.
  http://tweakers.net/pricewatch/133053
  http://www.samsung.com/nl/products/monitor/lcdmonitors/slimline/940fn.asp
 • Is dat niet prijzig voor een 19 inch? Die van mij heeft 200 euro gekost. En voor 250 euro heb je een 22 inch widescreen(dacht ik).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.