Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Vraagje over een oud systeem (AGP 4x)

Anoniem
Comp-Freak
4 antwoorden
 • Ik heb hier een oud systeempje, ik dacht eers dat het alleen PCI videokaarten ondersteunde, maar toen ik EVEREST opstartte kwam ik erachter dat het AGP 4X is.

  Ik weet dat AGP terugwaarts compitable is, maar krijg ik dan geen problemen dat de kaart niet zijn volledige kracht kan benutten?

  En wat denken jullie wat de beste, goedkope oplossing zou zijn?

  Het hoeft echt geen 1950pro of iets dergelijks te zijn, want hij heeft een 850mhz AMD processor. Voor een euro of 40/50?

  btw,

  Het is een MSI: ms-6340 moederbord, een K7Tpro, als ik me niet vergis.
 • Iedere euro is zonde.

  ik zou gewoon een tweedehands kaart kopen zoals de fx5200 ofzo nemen. Maar 850, sjonge. Ik heb 3 oudjes over en die zijn 1000 mhz. Die vind ik al oud (p III).
 • AGP hoeft niet te betekenen, dat er ook een agp kaart in kan. Ook moederborden met uitsluitend video onboard, kunnen gebruik maken van de agp bus. Maar inderdaad heeft een upgrade geen zin. Dit systeem is gewoon te oud en te licht, voor vrijwel alle games.
 • [quote:80878f0c0b="gerben"]AGP hoeft niet te betekenen, dat er ook een agp kaart in kan. Ook moederborden met uitsluitend video onboard, kunnen gebruik maken van de agp bus. Maar inderdaad heeft een upgrade geen zin. Dit systeem is gewoon te oud en te licht, voor vrijwel alle games.[/quote:80878f0c0b]

  Het gaat ook niet om games, het gaat er alleen om dat deze pc tenminste een beetje kan internetten, wat op dit moment met een Nvidia Gf2 :o :o ook wel lukt, maar…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.