Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

past een 8800gtx in een acer e380

Anoniem
None
4 antwoorden
 • de topic titel zegt het al past een 8800gtx in een acer e380.
  want http://www.systemrequirementslab.com/
  zegt soms dat mijn Grafische kaart te traag is en in sommige game's heb ik een fps van minder dan 30 dus ziet het er een beetje hangerig uit op 1440x900 pixels
  en ik kan dan ook dx 10 games doen.
  maar gaat die kaart nog lang mee of kan ik beter nog even wachten op de 9xxx series? van nvidia(ati mag ook)
  verder vroeg ik me af of de koeling en voeding wel goed genoeg zijn in mijn pc.
  wat voor games ik wil doen Halo 2 vista(is soms beetje lag)
  flight sim x(ook lag)
  bioshock(gaat gewoon ok)
  en nog wat oude games halo 1 voor pc etc.

  specs >>> http://specs.tweak.to/15479 <<<
 • Ik zou als ik jou was nog even wachten op de GeForce 8800GT of Radeon HD2950pro. Deze komen volgende maand uit, en zijn waarschijnlijk ook goed geprijst.

  Past je huidige kaart met gemak in je kast? Zo ja, dan kun je er denk ik wel vanuit gaan dat een dergelijke kaart ook prima werkt in je pc. Eventueel kun je nog even de afmetingen opzoeken met Google en dan meten of hij ook in je kast past.

  Wat voor voeding heb je er trouwens inzitten? Want ik denk niet dat een standaard Acer voeding een dergelijke videokaart van genoeg stroom zou kunnen voorzien.
 • [quote:90da38ab16="Cpt.Iglo"]Ik zou als ik jou was nog even wachten op de GeForce 8800GT of Radeon HD2950pro. Deze komen volgende maand uit, en zijn waarschijnlijk ook goed geprijst.

  Past je huidige kaart met gemak in je kast? Zo ja, dan kun je er denk ik wel vanuit gaan dat een dergelijke kaart ook prima werkt in je pc. Eventueel kun je nog even de afmetingen opzoeken met Google en dan meten of hij ook in je kast past.

  Wat voor voeding heb je er trouwens inzitten? Want ik denk niet dat een standaard Acer voeding een dergelijke videokaart van genoeg stroom zou kunnen voorzien.[/quote:90da38ab16]

  wow snelle reactie.
  ja dat van de voeding dacht ik ook al maar wist ik niet zeker.
  weet iemand ngo een goede voeding voor laage prijs
  zal wel een 250 wat voeding zijn die er nu in zit
  er zit nu een 7600GS in die past er gewoon in.
  kast heb ik nog nooit open gemaakt(doe ik alleen als het nodig is)

  ik wil in totaal niet meer dan 500 euro uitgeven liever 100-200 of minder :wink: maar die games moeten wel goede fps halen ik wil ook toekomstige games doen als dat kan
 • Als er een standaard atx koeling in past, kun je denken aan een coolermaster 430W, of de wat duurdere/betere corsair 450W.

  Als je bereid bent 500 euro te besteden, kun je dit systeem ook verkopen, en een betere nieuwe aanschaffen. Je huidige systeem is ook niet al te snel meer.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.