Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

GeForce 8500gt Wat 'n herrie!

Anoniem
Species8472
4 antwoorden
  • Ik heb net een nieuwe grafische kaart geinstalleerd in mijn pc. (windows vista home premium 32bits). Maar nu, ik vermoed door de ventilator op de grafische kaart, maakt mijn pc een kabaal van jewelste. Ok, dat is overdreven, maar hij produceert in ieder geval een stuk meer geluid dan eerst. Zijn er ergens dempers te krijgen of is er een andere manier om dit tegen te gaan? Of zal het gewoon even wennen zijn.

    Bram
  • Ik ken geen dempers voor videokaarten, wat je wel kunt doen, is een andere koeler installeren, maar daar heb je wel wat basis montage kennis voor nodig.
  • [quote:2359b7edff="Brambolino"]Ik heb net een nieuwe grafische kaart geinstalleerd in mijn pc. (windows vista home premium 32bits). Maar nu, ik vermoed door de ventilator op de grafische kaart, maakt mijn pc een kabaal van jewelste. Ok, dat is overdreven, maar hij produceert in ieder geval een stuk meer geluid dan eerst. Zijn er ergens dempers te krijgen of is er een andere manier om dit tegen te gaan? Of zal het gewoon even wennen zijn.

    Bram[/quote:2359b7edff]Wennen doe je er nooit aan.Kijk eens naar de zalman vf900 cu.Let wel als je de orginele koeler eraf haalt en vevangt door bv .een zalman,dan verlies je het recht op garantie.!
  • Van de 8500gt zijn ook passieve versies leverbaar.
    Wellicht snel met de winkelier/shop overleggen of je deze nog kan inruilen voor zo'n exemplaar.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.