Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Laptop Acer 1694WMLi Upgraden

Anoniem
None
5 antwoorden
 • http://www.personalcomputercare.nl/computervragen/hardware/intern-geheugen-uitbreiden.htm

  Mijn piek voor geheugen gebruik stond na het draaien van het spel met maximale prestaties op 1183520 (kb). Mijn fysiek geheugen totaal staat op 1046576.
 • Hoi ik ben nieuw op dit forum en ik heb weinig verstand van computers in vergelijking tot de meeste van jullie denk ik. Ik heb laatst een spel gekocht genaamd: World In Conflict. De grafische details in dit spel vind heel mooi alleen kan helaas mijn laptop het niet volledig niet aan. Ik moet hierbij de grafische settings op low zetten om normaal te kunnen spelen anders gaat het beeld haperen. Toch wil ik het maximale uit het spel halen dus had ik bedacht om mijn laptop te upgraden met wat hardware. Is dit mogelijk? Alvast bedankt,

  Product informatie van mijn laptop:

  http://www.ciao-shopping.nl/Acer_Aspire_1694WLMi__259800#productdetail

  Recommend System Requirements, World In Conflict:

  World In Conflict

  * OS: Windows XP, Windows Vista
  * CPU: 2.5 GHz or faster
  * RAM: 1024 MB (1.5 GB for Windows Vista)
  * Graphics: 256 MB video RAM, DirectX 9.0c-compatible
  * Sound: DirectX 9.0c compatible
  * Hard Drive: 2.5 GB or more available hard drive space
  * Disc Drive: DVD
  * Input: Keyboard and Mouse
  * Internet play: Cable/DSL or better
  * DirectX 9.0c
 • Wat zouden jullie doen? Andere laptop kopen? Ik weet eigenlijk niet eens wat echt belangrijk is voor de snelheid van je computer. Is alleen op een of andere manier het aantal ghz verhogen voldoende? Ik heb echt geen idee.
  Bedankt,
 • Hardware in een laptop updaten is zo goed als onmogelijk en erg duur.. Waar jij echter nog wel een stukje winst kan pakken is je ram. De laptop staat modules tot 2GB totaal toe (waarschijnlijk 2 x 1 GB) jij hebt er pas 512 inzitten.. Dit kun je uitbouwen, zal je zeker een performance winst opleveren.
 • [quote:73cc0d50a2="cHiLlaH"]Hardware in een laptop updaten is zo goed als onmogelijk en erg duur.. Waar jij echter nog wel een stukje winst kan pakken is je ram. De laptop staat modules tot 2GB totaal toe (waarschijnlijk 2 x 1 GB) jij hebt er pas 512 inzitten.. Dit kun je uitbouwen, zal je zeker een performance winst opleveren.[/quote:73cc0d50a2]

  Bedankt voor u reactie. Kunt u mij mischien vertellen wat ik hiervoor moet kopen? En waar ik het kan kopen? Media Markt?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.