Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

No signal, going to sleep :(

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Op die fiets. Maar nog even over die bios schermen?
 • Ja dat kan, maar dan moet ik wel op mijn onboard kaart gaan en niet op die AGP. Als ik hem in de AGP zet dan krijg ik meteen het signaal. Erg vreemd dus.
 • Goedenavond mannen en misschien dames,

  Ik heb een flink probleem, luister: Vanmiddag heb ik een nieuwe videokaart aangeschaft de Club3d 2400 pro. Dit is een AGP kaart en heb ik in mijn computer gezet. Toen ik deze opstartte kreeg ik het sein dat er geen signaal was. Oke, ik haal hem er weer uit. Zet de oude er weer in om de instellingen eruit te halen zodat hij gewoon op de standaard waarden staat.

  Ik probeer het opnieuw… hetzelfde. Ik heb het heel vaak geprobeerd, heb al geprobeert om drivers te installeren, maar dat doet ie allemaal niet. Ik ben de wanhoop erg nabij en heb zelfs de computer al helemaal moeten formatteren. Dus wie kan mij helpen met bijvoorbeeld een werkende driver zodat ik verder kan.

  Ik zit nu trouwens op mijn videokaart onboard.
 • Heb je de oude driver wel goed verwijderd? Probeer anders hier eens mee: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1655

  Krijg je helemaal geen beeld, dus ook geen bios schermen? Want anders kun je een op F8 drukken, en de vga modus kiezen. Daar instellingen goed zetten, en de computer weer gewoon opstarten.

  Vreemd trouwens dat je een 2400pro aanschaft. Je heb onboard video, en die losse kaart is amper beter.
 • wat voor mobo heb je, kan hij wel AGP 8x aan?
 • [quote:ada48ba9b4="Bosje"]wat voor mobo heb je, kan hij wel AGP 8x aan?[/quote:ada48ba9b4]
  Ik heb een ASRock er staat op de doos AGI8x design. Verder heb ik niet veel verstand van zaken. En Gerben: Met deze kaart zou ik HD kunnen kijken op mijn TV vandaar dat ik hem kocht ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.