Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Laptop externe scherm probleem

Anoniem
_Scratch_
6 antwoorden
 • hallo,
  ik heb een laptop van compal
  specificaties: T7700, 4GB, 160GB, 8600gt 512mb.
  ik draai op het moment windows xp pro.

  waneer een externe scherm er aan koppel via de vga poort geeft hij op het externe scherm golfjes. De golfjes zien er net zo uit als van de zee alleen gaan ze dan van onder naar boven in het scherm. ik heb de goede drivers. de golfjes die ik zie op het externe scherm zijn niet te zien op het gewone scherm. het ligt ook niet aan het externe scherm zelf want ik heb 3 verschillende schermen geprobeert en op alle 3 zag je de golfjes.

  wie kan me helpen om er voor te zorgen dat ik geen golfjes meer zie op me externe scherm.

  groetjes tim
 • Kan het zijn dat de verversingssnelheid, frequentie, te laag staat?

  Probeer dit eens via rechtermuisknop op bureaublad –> eigenschappen –> instellingen –> geavanceerd –> beeldscherm –> en daar eens met die instelling spelen?
 • Interference kan een oorzaak zijn, ik heb een muis die elektriciteit krijgt door middel van magnetisme achtige activiteiten. Hierdoor heb ik een draadloze muis, waar geen batterijen in zitten. Alleen hij geeft wat interference. Maar als ik hem even 5 seconden tegen het scherm aanhoud dan is dat ook weg voor de rest van mijn computer uren (en het begint weer als ik m'n scherm een tijdje uit heb laten staan).

  Probeer het eens op verschillende plekken, en misschien ook even een lange kabel nemen om hem ver van de laptop te houden (al lijkt interference van een laptop erg sterk?).
 • [quote:ee9f32c1e6="MasterFire"]Interference kan een oorzaak zijn, ik heb een muis die elektriciteit krijgt door middel van magnetisme achtige activiteiten. Hierdoor heb ik een draadloze muis, waar geen batterijen in zitten. Alleen hij geeft wat interference. Maar als ik hem even 5 seconden tegen het scherm aanhoud dan is dat ook weg voor de rest van mijn computer uren (en het begint weer als ik m'n scherm een tijdje uit heb laten staan).

  Probeer het eens op verschillende plekken, en misschien ook even een lange kabel nemen om hem ver van de laptop te houden (al lijkt interference van een laptop erg sterk?).[/quote:ee9f32c1e6]

  het heeft geen nut om het beeldscherm te vertplaatsen, ook al hou ik hem 2 meter van de laptop af…

  tim
 • Al eens een andere resolutie of frequentie geprobeerd? Gebruik je een ontstoorde kabel, met ferrietblokken bij de stekker?
 • Het zou inderdaad ook het koord (of hoe dat dan ook alweer heet, ben ff de naam kwijt) kunnen zijn. Je hebt niet toevallig een ander koord liggen?

  En wat de andere 2 heren hebben gepost kan natuurlijk ook :) (ik zou ze allemaal even proberen :) )

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.