Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

computer samenstellen

Anoniem
citomaster
15 antwoorden
 • Hallo.
  Ik wil waarschijnlijk binnenkort een nieuwe pc kopen.
  Ik zat te denken aan een pentium intel 2 ghz duo core met 2 gb ram, maar welke videokaart kan ik daarbij het beste nemen.
  En een budget voor de videokaart rond 150 euro.

  alvast bedankt,
 • Wat wil je allemaal met je computer doen?
  Moet het een gamecomputer worden of videobewerking en office etc?
 • hee het moet eigenlijk een gamepc worden.. en ja natuurlijk ook voor school maar dat is een beetje office werk dat stelt niet zo veel voor..
  vooral een beetje de nieuwe spellen zou wel mooi zijn.
 • Hmmm voor echt de aller nieuste spellen op high, heb je wel een 8800GT nodig. Maar dat ga je niet redden met 150€. Daarvoor zou je wel een 1950Pro kunnen kopen maar daarmee zou je bijvoorbeeld crysis niet op high kunnen spelen. Ik speel het er zelf mee op medium dat is ook al mooi daar niet van :P maar wil je echt voor de eye candy gaan zou ik er wat geld bij leggen voor de 8800GT en nog even wachten tot ze op voorraad zijn over een weekje over 2 denk ik :P
 • de ati 1950pro je kunt er niet crysis high spelen, oke dat is dan niet zo erg want dat spel in low ziet er al fantastisch uit. maar alle anders spellen zoals mohairborn en call of duty werken die ook goed met die videokaart?
 • Daar heb ik zelf geen ervaring mee. Maar ik had op youtube wel een filmpje gezien van cod4 met die kaart en werkte gewoon goed :P dus ik denk het wel. Maar of het op zijn allerhoogst kan dat weet ik niet.
  En aan de commends te zien had hij alles op high! ziet er super uit dus neem aan dat het kan :lol: COD 4 Filmpje 1950Pro
 • oke dat klinkt goed
  kan ik ook met dat kaartje een beetje vooruit of is dat neit mogelijk.. of spellen die gaan komen kan ik dat wel met die videokaart vergeten.. het hoeft ook niet perse helemaal op high.

  zowieso al bedankt voor alle informatie
 • Je kan er denk wel even mee vooruit. Maar hoelang weet ik ook niet precies :P er gaan natuurlijk veel spellen over op DirectX10 niet dat dat erg is want die kan je oko met een directx9 kaart spelen alleen heb je dan niet de directx10 effecten. Ik kan je niet echt zeggen hoelang je er nog mee kan doen dat hangt beetje af van de ontwikkelingen :P als je echt gewoon een tijd vooruit wil dan moet je echt gewoon een 8800GT nemen en dan kan je ook op high :P
 • oke dan. wat is ongeveer de richtprijs voor de 8800gts? 200 250.
  en veranderd het ook als ik een core 2 dual neem?
 • Ik zou zoiezo wel een dual core processor nemen anders heb je last dat je processor je videokaart niet kan bijhouden. De 8800GTS is over het algemeen nog best duur ongeveer 250€ volgens mij. Maar 2e hands al voor minder te krijgen. De goedkoopste 8800GT is ongeveer 220 euro maar ik dacht dat zelfs dit ook nog minder werd :lol: hij is dus zoiezo al goedkoper dan de GTS en presteerd beter :lol: Je zou even op www.azerty.nl kunnen kijken
 • Een 8800GTS heb je vanaf 230 meen ik. Maar hierboven werd de nieuwe 8800GT bedoeld, en dat is een andere (snellere) kaart. Vanaf ongeveer 200 euro. Wat is je budget voor de hele pc?
 • ik had als processor 100
  geheugen 50
  hdd heb ik al
  moederbord 70
  en jah videokaart dat is nog beetje de vraag.
 • De x1950pro is en blijft een leuk kaartje als je niet te duur uit wilt.

  Games als cod 2 speel je alles high mee etc.
  Bf2 ook alles high op 1280 resolutie

  co4 loopt hier goed maar heb de demo dus alles kan nog niet high.
  Maar ik denk dat dat wel lukt.
 • Zo iets? Veel meer kun je met het budget op je processor niet krijgen…

  [img:e59c3f1a55]http://img225.imageshack.us/img225/9740/azertynr4.png[/img:e59c3f1a55]
 • en lukt het ook met moh airborne met de 1950pro en welke chipset?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.