Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

2 monitoren:bij fullscreen monitor 1 andere beeld verschuift

Anoniem
VincentvanG
9 antwoorden
 • Goedenmiddag,

  Ik heb 2 monitoren op mijn pc aangesloten, en dit werkt erg goed. Het enige probleem is, als ik een game speel bijv. gta san andreas op beeldscherm 1, en op beeldscherm 2 itunes aan heb staan, dan verschuiift itunes een stukje naar rechts en zie je een stuke van mijn bureaublad achtergrond. Iemand enig idee hoe ik dit kan voorkomen?
  En dan heb ik nog een vraagje, als ik dan op itunes klik terwijl gta aanstaat, dan minimaliseert gta. Kan ik dit ook verkomen?



  Alvast bedankt
  Vincent


  PS: Hoe zet ik een screenshotje in me bericht?
 • Een screenshot zet je in je bericht door het eerst te uploaden naar een site als www.imageshack.us en dan de directe link tussen deze tags te kopieëren:
 • Oke bedankt! Dit is de link:

  http://img87.imageshack.us/my.php?image=raarbeeldho5.jpg
 • Klein vooruitgangetje, bij gta kon ik elke keer kiezen tussen verschillende resoluties bij het begin van het spelen (nog voor het fullscreen scherm van gta) en daar heb ik nou de resolutie van mijn scherm gekozen, en dan doet gta het goed en blijt bijv itunes goed staan op mijn andere beeldscherm. Ik had het al een geprobeerd in gta zelf, maar dan liep het spel heel slecht. Maar bij NFS Most Wanted bijv blijft het probleem, dus iemand nog ideen?
 • Geef ons eens wat informatie over je pc:

  Videokaart
  Processor
  Intern geheugen

  Heb je wel de nieuwste drivers van je videokaart/chipset geinstalleerd?
 • Videokaart: NVIDIA GeForce 7300 GS
  Processor: Intel Celeron 3,06 GHz
  Intern geheugen: 1024 MBytes

  Ik heb als het goed is de laatste drivers, maar k zal nog even kijken of dat klopt. Maar kan het daarmee te maken hebben?
 • Ik weet het niet precies, zelf werk ik niet met twee beeldschermen.
  Iig het proberen waard!

  Probeer eens met de driverinstellingen te spelen, daar kun je vaak ook nog wat uithalen.

  En zou het kunnen dat je pc gewoon niet sterk genoeg is?
  Want de 7300GS en een Celeron processor zijn niet echt sterke componenten.
 • K heb de nieuwste drivers nu, probleem blijft nog steeds :cry: Ik heb al veel geprobeerd met de instellingen van mijn geforce videokaart, k zal nu nog even kijken of misschien toch nog iets aan te doen is. Qua videokaart en processer ligt het denk ik niet, want de computer zelf is nogal snel ( heb hem wel wat sneller gemaakt door indexeren uit te zetten enz), en kan tamelijk nieuwe games spelen (bijv nfs carbon, pro street best aardig, gta san adreas hoogste resolutie en settings), maar k zal nog wat dingen proberen, in ieder geval bedankt! En ik las op wat forums dat het schakelen tussen bijv itunes en een game niet mogelijk was, zonder dat de game minimaliseert, klopt dat?
 • Ik weet het niet met itunes, maar het klopt volgens mij wel dat dat met een dual screen niet mogelijk is…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.