Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Nieuwe TFT

Anoniem
kingtim
7 antwoorden
 • Hallo,
  Ik had tot voor kort een 19 inch koelkast van 6 jaar oud voor mijn nieuwe computer. Die is kapot en nu ben ik op zoek naar een nieuw beeldscherm. Mijn budget ligt rond de 250 euro. Ik heb GEEN verstand van monitoren. Zouden jullie me voor kunnen lichten?

  Alvast bedankt, Ruud
 • Ik heb eens even op internet rondgekeken en ben op deze uitgekomen:
  Samsung SyncMaster 226BW Monitor

  Heeft iemand ervaring met deze monitor? Werkt hij lekker?

  Groetjes, Ruud
 • Prima monitor, zeker voor gamen, zie ook deze review:
  http://www.behardware.com/articles/662-1/22-inch-lcd-monitors-the-second-coming.html
  Zelf heb ik de voorloper, de 225bw welke prima bevalt.

  Zoek maar eens op het forum, geloof dat meerdere mensen de 226bw hebben en uiterst tevreden zijn.
 • ik heb eens een weekje de 226bw uitgeprobeerd. (ik was bezig met het in elkaar zetten van iemand anders zijn computer, inclusief beeldscherm). Het is echt een geweldig scherm, mooie kleuren, en het breedbeeld doet het echt geweldig (helemaal als je een sidebar hebt is het wel lekker). Ik had trouwens geen dode pixel garantie genomen ('t is toch te gek voor woorden, extra betalen om je apparaat goed werkend te krijgen…). en gelukkig ook geen dode pixels :D.

  nadelen waren wel dat het glimmend zwart supersnel stof aantrekt en met zijn standaardinstellingen nogal fel is. Ook is de voet niet kantelbaar, maar dat zijn problemen waar ik in ieder geval geen last van had.

  m'n oude 15" tft schermpje was er niks bij (*snif*)
 • Hallo,
  De 226BW is binnen! En ik ben vol lof erover. Het is echt een prachtig mooi beeldscherm. Als je hem ophaalt in de mediamarkt denk je eerst van wat is het een kleintje maar als je er eenmaal voor zit dan heb je echt zo iets van 'wow'. Het is echt een grote vooruitgang op mijn 19 inch koelkast van medion.:P 'K ben er echt blij mee! Bedankt voor de hulp.


  Groetjes, Ruud
 • Hoeveel heb je er voor betaald?
 • [quote:c1c2d946f5="S.ven"]Hoeveel heb je er voor betaald?[/quote:c1c2d946f5]
  Te veel. Mediamarkt vroeg 300 euro. Komplett 250 maar daar zouden ook nog verzendkosten bijkomen en die shop is niet in de buurt. Daarom toch maar bij de mediamarkt gekocht. :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.