Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

8800GT info topic

Anoniem
Vandread
4 antwoorden
 • Beste C!T'ers,

  Velen onder ons wachten nog steeds op de 8800GT (welke variant dan ook). Op het world wide web vliegen vele roddels voorbij. Varierend van een kleine levering eind november tot de volgende levering pas midden januari. Ik word er gillend gek van en begin te overwegen mn bestelling aan te passen richting een andere kaart. 3 maanden wachten vind ik het niet waard. Maar goed terug naar de titel van het topic. Plaats alle informatie die je kan vinden in dit topic. Wellicht dat we dan met zn allen enkele realistische conclusies mbt levertijden kunnen trekken.

  Groet

  edit:
  Zojuist gehoord dat er van de xfx variant een kleine order op de 20e en een wat grotere op de 30e (november) wordt verwacht..

  edit2:
  excuses voor de vele posts in korte tijd. Deze is echter wel heel erg interessant voor de snellen onder jullie.

  Komplett.nl heeft zojuist de point of view 8800gt binnengekregen. Ik heb gebeld en krijg hem morgen thuisgezorgd :d er zijn er op dit moment nog 7 leverbaar!!!!

  Wees er snel bij: http://www.komplett.nl/k/ki.aspx?sku=342975

 • Leverbaarheid wordt pas beter vanaf midden december.

  Je moet het ongeveer zo zien: NVIDIA kreeg het een beetje benauwd van de komende RV670, daarom is overhaast besloten de 8800GT eerder vrij te geven. Beschikbaarheid is er nagenoeg niet, maar blijkbaar voldoende om de hele wereld een loer te draaien… Dit wordt pas ergens in (midden) december beter omdat dan pas de productie klaar is….

  De beschikbaarheid van de HD3850 en HD3870 is een stuk beter.
 • Nog 5 leverbaar! :wink:

  EDIT: wow nog maar 3 ;-)
 • Azerty heeft gezegd dat de levertijd van 8800GT 14 tot 21 dagen duurt.Dat heb ik gevonden in het forum van hun.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.