Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Videokaart

Anoniem
arjant2
6 antwoorden
 • Ik wil graag mijn videokaart Nvidia Geforce FX 5200 vervangen voor een betere welke moet ik kopen ,inverband met het slot waar hij in moet ,heb een gekocht maar die past niet in het slot
 • Iets meer info graag, zoals welke moederbord heb je? en wat is de rest van je systeem? En wat is je budget? Ga je ermee gamen of foto's bewerken?
 • Als je nu een FX5200 hebt dan zal je een AGP slot hebben waarschijnlijk.
  Dat betekent dus dat je een AGP kaart zal moeten kopen.
  Wat is de rest van je systeem, cpu, moederbord, geheugen, voeding (aantal watt en ampere op je 12Vlijn, dat staat op sticker aan zijkant voeding) en wat is je budget?
 • Bedankt voor jullie reactie, heb aan dat antwoord van die agp kaart al genoeg ,dat was mijn fout ,in iedre geval bedankt .
 • Bericht Keremat via pm:

  [i:840d79ffe5]Toch nog even wat meer informatie over mijn comp,omdat ik toch een kaart wil kopen die beter is dan die ik had , ik heb een pentium 4 2.40 GHZ , moederbord is een pentium 4 socket 478/ATX Intel E 7205 granite bay support 8x AGP ,ik draai op windows XP pro 1024 gb geheugen ,ik wil graag spellen op mijn comp spelen ,bvb dank . [/i:840d79ffe5]

  Ik zou er niet al te veel geld in steken, kijk eens naar een 7600GS of een X1650Pro. Zijn geweldige kaarten maar je processor is te langzaam om nog een snellere kaart aan te kunnen.
 • En als je echt het snelste/betaalbare wilt hebben koop je een X1950Pro.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.