Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

tv tuner

Anoniem
jean willem
2 antwoorden
  • Hallo,

    Kan iemand mij wijzen op een goede tv-kaart voor mijn computer? Het hoeft niet de duurste te zijn. Ik wil ermee televisie kijken en radio luisteren op mijn computer. En later wellicht gebruiken om via de computer op de echte televisie te kijken. Tevens wil ik graag oude videobanden naar de computer willen overzetten.


    Willem
  • [quote:94b5bd51cd="gwbosma"]Ik wil ermee televisie kijken en radio luisteren op mijn computer.[/quote:94b5bd51cd] Voor welke Windows versie(s)? XP en/of Vista? Stereo? Teletekst? USB, PCI of PCI-e? Afstandbediening? Hoeveel budget? Analoog en/of Digitaal? Digitaal zijn in Nederland uitsluitend de publieke zenders (Nederland 1, 2 en 3 en regionaal) Free To Air te ontvangen.
    [quote:94b5bd51cd="gwbosma"]Tevens wil ik graag oude videobanden naar de computer willen overzetten.[/quote:94b5bd51cd] Met Video-in dus.

    Indien voor XP en Vista, stereo, teletekst, PCI, Video-in, Analoog en Digitaal met afstandbediening. Dan zou je de Hauppauge WinTV HVR-1100 kunnen overwegen. http://tweakers.net/pricewatch/127414/hauppauge-win-tv-hvr1100.html

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.