Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

nv4_disp probleem bij GeForce 7300 GT

Leo S
2 antwoorden
  • Ik had dit probleem bij een ander onderwerp van me onde de aandacht gebracht maar heb het idee dat het 'verpieterd'. Vandaar een nieuwe onderwerp aangemaakt.

    Na wat installatieprobleempjes heb ik uiteindelijk de driver voor de Geforce 7300 GT (AGP) weten te installeren. Mjn pc heeft even gedaan maar toen ik het Control Panel van Nvidia wilde openen kreeg ik een zwart (no siganl melding) scherm en daarna blauw. Ik kreeg iets van een melding wat te maken heeft met [b:47182138c4]nv4_disp[/b:47182138c4]. Kon het niet volledig lezen, want mijn pc startte opnieuw op. Maar bleef daarna 'hangen'. Krijg geen beeld, want op mijn monitor krijg ik de melding 'no signal'. Daarna weer hetzelfde verhaal.

    Heeft iemand een oplossing?? Ik las allerlei dingen over opnieuw installeren van de nvidia driver of een oudere proberen, de driver van mijn MOBO updaten (bedoelen ze daarmee de BIOS????) en dat soort dingen.
  • lijkt me toch niet de bedoeling dat je hiervoor nieuw onderwerp opent.
    Er zijn pas 3 posten in je vorige topic, dus 'verpieterd' lijkt me zeker niet het geval.
    Dus hier verder: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=183280

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.