Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Duel screen.... maar hoe?

5 antwoorden
  • Hallo allemaal, Ik heb pas geleden een samsung syncmaster 22 inch tft gekocht. Nu heb ik nog een 19 inch flatscreen tft die ik kraag als 2e monitor wil instaleren. aan mijn CRT zit alleen een vga kabel. Maar als ik mijn syncmaster in die andere ingang (dvi ofzo?) stop krijg ik helemaal geen beeld. Moet ik die dvi eerst activeren ofzo? Ik wil natuurlijk mijn nieuwe syncmaster natuurlijk als main/linker monitor hebben. Alvast badankt!
  • er zit een knopje op je sychmaster (iets van input o.i.d.) daarmee kan je instellen of ie vga of dvi gebruikt (dvi is mooier). Bij beeldscherminstellingen kan je instellen welke monitor links en rechts zit, en ook op welk monitor je bureaublad/startbalk zit.
  • rechtermuis knop op je bureaublad eigenschappen instellingen 2de monitor aanklikken dan een vinkje zetten voor bureaublad uitbreiden naar deze monitor. 2de monitor springt dan als het goed is aan.
  • ik heb dit probleem ook ik krijg wel op allebei de schermen beeld maar OF het is op allebei hetzelfde beeld (clone) OF het beeld is gesplitst (horizontaal of vertikaal (span)) maar ik kan bijvoorbeeld niet op het ene scherm ( Samsung SyncMaster 226BW) alleen een spel (world of warcraft) spelen en op het andere scherm (Philips 190v) zou ik dan graag het bureaublad willen, met bijvoorbeeld internet/msn ik heb een Nvidia XFX 8800GTS als vdokaart hieronder het setup scherm hoe ik het kan kiezen: [img:9034ce0a6a]http://members.chello.nl/thj.tenthije/splitscreen.JPG[/img:9034ce0a6a] Als ik "gewoon" RMB op bureaublad doe en dan eigenschappen krijg ik maar 1 scherm te zien ( samsung) en kan ik geen twee schermen kiezen of iets dergelijk
  • Met DUALVIEW krijg je dat.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.