Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

geforce 7650 GS

Anoniem
Sootyhippo
6 antwoorden
 • Waarschijnlijk heb je incompatible drivers erop zitten. Je weet zeker dat je de goede hebt? Heb je vista 32 bits of vista 64 bits?
 • Beste,

  ik heb in juli mijn huidige pc gekocht. Zaterdag wil ik hem opstarten en net voordat windows vista opstart krijg ik een blauw scherm en start hij opnieuw op. Dit is meerdere keren gebeurd en daarna krijg ik de mogelijkheid om windows in veilige modus op te starten. dit lukt drivers van de videokaart gedownload en geinstalleerd. Opnieuw opgestart en wat denk je… krijg een zwart scherm voor dat windows opstart en werkt dus nog niet..
  tips?

  daarnaast ben ik op zoek naar de drivers voor de samsung syncmaster 205BW. op de site van samsung staan ze maar die doen het niet….

  pc:
  amd athlon 64x2 4200
  1024 intern
  windows vista home premium
  videokaart Nvidia Geforce 7650 GS

  dank voor jullie hulp.
 • 32bit.

  en goede drivers gedowned via de site van nvidia
 • tja zoiets hoefd ook niet alleen aan de videokaart te liggen. Het kan vanalles zijn. Heb je voordat je dat blauwe scherm kreeg nog iets belangrijks veranderd qua software of hardware?
 • nope, niets aan de hardware en ook niets softwarematig. en op het blauwe scherm stond ook iets over de videokaart en dump. heel vaag.
 • Disable automatic restart on system failure
  Disable Driver Signature Enforcment

  Via F8 kun je die ook kiezen en bij een videodriverprobleem.

  Enable low-resolution video (640x480)

  Overigens heeft een TFT geen drivers, alleen een info file voor de herkenning van het scherm en die staat op de bijgeleverde cd.

  http://downloadcenter.samsung.com/content/DR/200703/20070321100734078_SM205BW.exe

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.