Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

scherm kwaliteit dell vostro 1700

De Dell Vostro 1700 gekocht met Nvidia 8600M GT 256 Mb kaart 'met' True-life technologie en native resolutie op 1900 x 1200. Nergens geen enkel probleem mee. Het enige wat ontdekt kan worden is rechtsonder en linksonder een beetje in de hoeken een soort "samenvloeisel" van zwart/donkerder licht maar voor de rest een puik laptop. Wat bleek: er zat geen bluetooth ingebouwd en daar kwamen we later achter en dat wilden we eigenlijk ook maar ok. Vind 'm erg mooi, stil en een perpendicular recordering SATA 3 schijfje d'rin van 7200 rpm (seagate, momentus) en 16 mb cache aan boord, evenals 2 gig memory 800 fsb en een dual T7500 (2x 2.20 Ghz), 1 woord: geweldig en stil. Doel : foto en vooral filmbewerking.

Anoniem
AswinW
2 antwoorden
  • Goededag,

    Ik heb een vostro 1700 mijn spec zijn het volgende 1440x900 zonder truelife t7300 160gb 7200rpm vista home primium. Nu ben ik niet erg tevreden met mijn scherm erg klein verticial inkijkhoek als je een beetje beweeg dan zie je de kleuren helderheid veranderen. ook de zwartheid van het scherm valt tegen als je een donker scherm heb zie je de lamp schijnen door het scherm. Het lijkt ook wel dat er een zwart raster over het scherm zit. Nu heb ik de volgende review gevonden http://veniors.web-log.nl/mijn_weblog/ daar staat in dat het scherm is vervangen voor een samsung scherm maar hoe kan ik weten wat voor scherm er nu op mijn laptop zit? Want anders kan ik dell bellen voor een nieuw scherm die is volgens die review veel beter ik hoop dat jullie mijn kunnen helpen.
    alvast bedankt voor de hulp

    Niels Vlaar
  • Die link is dood. Maar het lijkt me erg onwaarschijnlijk, dat je zomaar een scherm in een laptop kan vervangen. Lijkt me sowieso een kostbare aangelegenheid.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.