Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

drives videokaart 3870

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Mijn videokaart 3870 overclock 512 mb als ik de videokaart drives download en installeer wordt het beeld kwaliteit een stuk minder.
  Weet iemand hoe dit komt of is mijn kaart niet goed.
 • Wat meer info graag,

  heb je hem overclockt? wellicht dat je hem dan teveel overklokt.
  indien niet, dan moet je wellicht de resolutie aanpassen. zonder drivers staat het op een windows strandaard resolutie. als je de drivers installeerd moet je zelf de resolutie vaak even aanpassen.
 • [quote:73cd931bd9="eduard33"]Wat meer info graag,

  heb je hem overclockt? wellicht dat je hem dan teveel overklokt.
  indien niet, dan moet je wellicht de resolutie aanpassen. zonder drivers staat het op een windows strandaard resolutie. als je de drivers installeerd moet je zelf de resolutie vaak even aanpassen.[/quote:73cd931bd9]

  Videokaard is een club overclock versie zonder de drives van Club-3D ATI Manual/Driver CD HD3800 Series resolutie aangepast de letters van xp zijn niet echt heel duidelijk. Ik ben niet echt onder in druk van deze kaart. Mischien niet de juiste drive of er is wat met de kaart aan de hand.
  Is dit ook te testen zoja hoe kan ik dit testen.
  Alvast bedankt
 • je zou eens bij uitvoeren dxdiag kunnen typen. daar kun je wat simpele testjes doen met je kaart. zoals direct draw en direct3D. kun je ook gelijk kijken welke versie direct X je hebt draaien. 9c is tegenwoordig wel standaard.
 • Je draait wel de native resolutie van je scherm ? (mits je een TFT gebruikt)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.