Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Videokaart probleem

teddy972
10 antwoorden
  • Hallo, ik heb een probleem met mijn videokaart dat ik er niet uitkrijg, het probleem is (dat ik in de meeste gevallen heb met videokaarten) dat deze niet optimaal werkt, als ik Battlefield 2 of andere spellen speel dan krijg het effect dat ie heel sloom beweegt bij drukke plekjes, bij rustige plekjes gaat het wel, videokaart al een keer terug gebracht en andere gekregen maar ze zijden daar dat het aan m'n voeding lach, hadmaar een voeding van 180 watt, en dat kon ik ook wel begrijpen als de videokaart 350 watt voeding vraagt, heb dus een XGEAR 450 WATT voeding gehaald, dat hielp dus ook niet, en ik herhaal "IK HEB HIER VAKER GEZIJK MEE" weet iemand een oplossing ? kan het mischien aan de bios instellingen liggen? Het gaat hier btw om de Ati RADEON X1650 PRO 512 MB, AGP Moederboard: ASUS A7N8X, AMD Athlon XP 1,25 GB werkgeheugen 1,91 GHz 80GB H.D.D Windows XP Professional Sp2, ik hoop dat jullie een oplossing weten of een verklaring van het probleem, Groetjes Teddy
  • Hoe staat de instelling in de bios voor de aperture size?
    En ook al eens de moederborddrivers geherinstalleerd gehad?
  • Aperture size staat op 512MB, die heb ik zelf op 512MB gezet omdat ik dacht dat het hielp, maar dus niet, en ja heb dat al geprobeerd, zelfs windows opnieuw geinstalled, weetje nog een oplossing? =(
  • Die aperture size mag je maximaal op 256 zetten, maar 64 of 128 is meer dan genoeg.
    Ook de Sideband Addressing en Fastwrite eens uitzetten, kijk wat er dan gebeurt.
  • [quote:6e515f0359="Lange Pier"]Die aperture size mag je maximaal op 256 zetten, maar 64 of 128 is meer dan genoeg.
    Ook de Sideband Addressing en Fastwrite eens uitzetten, kijk wat er dan gebeurt.[/quote:6e515f0359]

    Werkt nu een heeeeel stuk beter bedankt!, maar nog steeds niet optimaal, Sideband Adressing kan ik niet vinden, weetje nog een oplossing?
  • Indien je geen foutmeldingen krijgt en in de logboeken staat er niets over dan zul je moeten zoeken in windows zelf, staat er een virusscanner op die constant contact zoekt via internet b.v. of andere progjes die op autoupdate staan.

    Loop de boel eens na met HijackThis b.v., SpyBot, XP-Antispy en AVG-AntiSpy.

    Controleer ook de DMA settings indien een IDE schijf.
  • [quote:29647d8b75="Lange Pier"]Indien je geen foutmeldingen krijgt en in de logboeken staat er niets over dan zul je moeten zoeken in windows zelf, staat er een virusscanner op die constant contact zoekt via internet b.v. of andere progjes die op autoupdate staan.

    Loop de boel eens na met HijackThis b.v., SpyBot, XP-Antispy en AVG-AntiSpy.

    Controleer ook de DMA settings indien een IDE schijf.[/quote:29647d8b75]

    dat is het probleem denk ik niet, windows ook al opnieuw geinstalleerd
  • En windows update staat op auto?
  • [quote:18fe52c87d="Lange Pier"]En windows update staat op auto?[/quote:18fe52c87d]

    ja
  • Als je pas XP geïnstalleerd hebt dan heb je zo'n 120 updates die worden gedownload en geïnstalleerd, of is dat al gebeurd?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.