Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

beeldscherm valt uit.

Anoniem
None
5 antwoorden
  • Dag,

    Mijn computer valt enige seconden na het opstarten helemaal stil, eerst stoppen de muisbewegingen enige seconden later wordt het beeld licht grijs. na een paar keer opnieuw opstarten kreeg ik de melding dat de computer na een systeemfout was hersteld. Nu gaat het weer fout maar krijg ik een melding dat er een soort doorlopende lus is ontstaan, met de melding fout in ati2dvag. Stuurprograama opnieuw installeren. Hoe doe ik dat als er nauwelijks de tijd is voordat de computer stilvalt?
  • Misschien wordt je pc te warm van binnen? Heb je hem net in elkaar gezet of opnieuw in elkaar gezet? Misschien is er dan iets verkeerd met de koelers gegaan. Of valt de computer zelf niet uit? Het kan ook te veel stof zijn, maar dat lijkt me sterk
  • Je kunt ook opstarten met F5 of F8 en voor VGA modus kiezen, als hij dan wel doorstert kun je de ATI drivers herinstalleren.

    Waneer is dit probleem ontstaan?
  • de computer heeft plm 2 maanden geleden een nieuw moederbord gekregen sindsdien goed gewerkt. het rare is overigens nu gebleken, als we op de computer tv kijken via de tv kaart gebeurt er niets en blijven we beeld houden. Die tip met VGA ga ik bekijken, kan dat overigens pas woensdag deon.
  • Ik heb inmiddels de zaak weer op orde, onder het gebruik van de tv kaart heb ik via driver sweeper alle drivers verwijderd en geinstalleerd dat hielp niet. Toen heb ik via systeem/app beheer de kaart verwijderd en toen weer geinstalleerd. Toen leek het bij de eerste keer opstarten weer niet te werken, ik kreeg een echt vervormd opstartscherm. Bij opnieuw opstarten wss alles echter ineens perfect.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.