Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

HP w2207h Ratelt

Anoniem
eduard33
5 antwoorden
 • Mijn net paar maanden jonge Monitor (22" HP w2207h) ratelt… :?
  Stel je voor een 2 takt motor, of een oude generator. Het is niet hard, Maar nu ik het weet hoor ik het….. haha. Even een kleine uitleg :wink:

  Ik heb net mijn pc in de kamer naast mij gezet zodat ik verlost ben van het geluid van de pc :D Toen ik achter mijn monitor ff een kabeltje wilde aansluiten, Hoorde ik ineens een geratel. (zowel links als rechts) Zitten er soms fannetjes in mijn monitor? Ik weet dat ze wel in mijn HDTV zitten maar die hoor ik niet. Het is nu zo stil in mijn kamer omdat de pc er niet meer staat, En dan hoor ik die monitor :evil: Mijn vraag dan ook:

  Zitten er fannetjes in deze monitor? Horen ze een licht geratel te maken, zo ja? Kan ik deze vervangen?
 • Heb je hier iets aan?
 • Ja verrek zeg!… :lol: Nou… Jammer dan geen HDMI aansluiting :(
  Qua beeld merk ik er niet veel van, Maar 't best beetje jammer. Gelukkig heb ik nog een HDTV voor het echte werk :D Maar ik denk dat ik binnenkort die speakers er maar uit ruk! Dat gaat toch nergens over…
 • Naja, er zijn 3 oplossingen he waar je uit kunt kiezen:

  [quote:41c195237f]To prevent the popping noises or pauses in audio, do one of three things
  1. Do not set the OSD mode to Movie or Gaming if using an HDMI connector.
  2. Use external speakers attached to the computer. To do so, go into sound properties and select Speaker Out as the default playback device. For more information, please refer to Using HDMI Audio with a Desktop Computer .
  3. Use the VGA connector of the monitor instead of HDMI, and connect the monitor to the computer using the analog audio out (green) jack on the computer.[/quote:41c195237f]

  En dan zou ik een extern speakersetje gebruiken & OSD veranderen (geen idee hoe boeiend dat is).
  …en 't zou gewoon niet mogen.

  en de laatste firmware erop.
 • Voor mijn geluid gebruik ik de Logitech Z-5500. Ik heb helemaal niets aangesloten op die monitor speakers. Daar komt overgens een vreselijk waardeloos geluid uit :lol: Wat betreft die OSD mode, Die staat bij mij op [u:d3c2650159]aangepast[/u:d3c2650159]. Dus op geen enkele van die ze daar aangeven. Hoe zet ik nou firmware op een monitor? :? Ik zal het eens bekijken. Ik vind het overgens geen ramp om de HDMI aansluiting niet te gebruiken. Alles werkt prima zo.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.