Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

x1650 pro kaart probleem.

audi
3 antwoorden
  • beste computeraars,Ik werk met een p4 (2ghz) fsb 400,2.5gb/266,chipset sis645dx,voeding 350 watt.draait nu met een geforce 4- ti4400 videokaart op agp 4*.heb nu deze kaart vervangen door een power-color x1650 pro 512 mb agp kaart, na eerst de nvidea drivers verwijderd ,voordat ik de ati drivers geinstaleerd te hebben,maar nu loopt de computer vast,soms na 5 min,soms na 15 min.(beeld vriest vast)onder xp-home.deze kaart ook extern op de voeding aangesloten,wie heeft er een oplossing voor mij,hartelijke dank.Herman NB klacht bij gewone toepassing b.v.internet,word,enz
  • [quote:e41ab1761b="audi"]power-color x1650 pro 512 mb agp kaart, na eerst de nvidea drivers verwijderd ,voordat ik de ati drivers geinstaleerd te hebben[/quote:e41ab1761b] Had je ook nadat je de drivers via het Configuratiescherm > Software had verwijderd, deze goed nagepoets via Driver Sweeper?
    [quote:e41ab1761b="audi"]onder xp-home[/quote:e41ab1761b] Met Service Pack 2.
    [quote:e41ab1761b="audi"]deze kaart ook extern op de voeding aangesloten,[/quote:e41ab1761b] Op welk merk/type voeding?
  • sorry,vergeten te vermelden.ja.ook met driver sweeper en alle nvidea verwijzigen op harde schijf handmatig verwijderd,home xp sp2 geinstaleerd,en ook met een andere voeding(400watt)geprobeerd.groet Herman.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.