Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

TV-out Probleem

dat probleem had ik ook, na een middagje prutsen de volgende oplossing ontdekt: de vga- en svideo uitgang kunnen niet tegelijkertijd gebruikt worden. dvi- en svideo of vga wel. op mijn monitor zit een vga stekker, hier heb ik een adapter voor gekocht (10 euri). dus : monitor op dvi uitgang en alles werkt. nu nog ff uitzoeken waarom video niet automatisch op tv verschijnt zoals op oude pc......

Anoniem
Motorman
5 antwoorden
 • Ik heb mijn tv aangesloten op mn videokaart (geforce 5700 FX) en nu wil ik eigenlijk dat ik op zowel mijn beeldscherm als mn tv tegelijkertijd beeld heb, dit lukt echter niet. Afzonderlijk kan ik wel beeld krijgen, dus de tv wordt wel gezien door de videokaart.

  Als ik in mn "nview display settings" kijk kan ik onder het tabje "nview display modes" alleen "single monitor" selecteren, terwijl in veel beschrijving voor het aansluiten van een tv-out mogelijkheid gesproken word over dualview of clone. Kan het zijn dat windows2000 dit niet ondersteund? of heb ik ergens anders een fout gemaakt?

  Mvg

  Jouri
 • Je kunt "force TV" nog proberen.

  Normaal wordt de TV al gedetecteert als er een s-videokabeltje inzit, is dat wel de goede?
 • Force tv had ik al aangevinkt en ook het kabeltje is wel de goeie lijkt me. Ik kan namelijk wel switchen tussen de twee monitoren (tv en beeldscherm) maar ik krijg ze alleen niet tegelijk aan, wat volgens mij bij clone en dualview wel kan. Het probleem is dus dat deze opties er niet tussen staan, alleen "single display"
 • http://www.weethet.nl/dutch/video_pc2tv_nvidia.php

  Loop dit nog eens na.

  Je hebt toch niet "windows uitbreiden naar deze monitor" aangevinkt voor de TV?
 • op een gegeven moment gaat het in de handleiding op de site over de optie clone, maar die staat helemaal niet bij mij in die opties.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.