Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

pci videokaart samen met een pci-e videokaart

Anoniem
Lange Pier
4 antwoorden
  • Hallo, ik heb een nieuw scherm besteld (2232bw) en nu wil ik mijn oude scherm (17"" ding) als zeg maar een hulpschermpje erbij (voor internet, word, muziek ed.). nu weet ik dat mijn videokaart (8800gts 320mb) 2 uitgangen heeft maar volgens mij gaan dan de prestaties naar beneden als ik er 2 schermen op aansluit. en ik heb nog een pci kaart liggen (uit de geforce 5 serie) dus ik dacht, waarom die niet als hulpschermkaart?

    mijn vraag is nu, is het mogenlijk om deze twee kaarten afzonderlijk te laten werken? zo ja, hoe? ik heb geprobeerd gewoon lomp de 2 drivers te installeren maar dan kan vista de pci kaart niet vinden, dus dat werkt dus niet (kan ook gewoon zijn dat de kaart stuk is, maar ik heb zoiezo nog een andere pci kaart liggen).

    ik hoop dat jullie een manier weten om deze 2 kaarten te laten samenwerken.
  • Dat kan niet, je kunt wel 2 videokaarten erin stoppen en er één tegelijk gebruiken, maar niet tegelijkertijd.
  • In XP en met een AGP en PCI gaat dat prima, zal proberen worden maar dan met verschillende merken kaarten en drivers en dat wordt lastig, drivers voor een PCI kaart en Vista.
  • [quote:8f507d0e45]In XP en met een AGP en PCI gaat dat prima, zal proberen worden maar dan met verschillende merken kaarten en drivers en dat wordt lastig, drivers voor een PCI kaart en Vista[/quote:8f507d0e45]

    even ter duidelijkheid: het is een 8800gts pci-e kaart en een geforce 5 pci kaart (dus andere drivers) in vista. kan dit dan ook? (als agp + pci in xp kan waarom pci-e en pci in vista niet toch?), zo ja hoe?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.