Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

2 monitors op 1 computer

Anoniem
Noodle
12 antwoorden
 • Hallo,, ik heb een vraag en wil graag antwoord op :)

  ik krijg binnen kort me 2e monitor en ik wil graag me 2 monitors op 1 computre aansluiten nu weet ik dat dat wel kan maar .. ik hoorde ook dat je op je ene monitor kan gamen bv. en als je [b:302b23fee3]Ctrl[/b:302b23fee3] &Schift drukt dan naar de andere monitor kan en daar kan msn-e en muziekluisteren is dat waar ???

  groetjes
 • als je eenvideokaart heb met 2 aansluitingen dan kan het. wel even in de beeld scherm instellingen aan geven dat je in dualview wil werken.
 • [quote:8d4298591a="boodhaa"]als je eenvideokaart heb met 2 aansluitingen dan kan het. wel even in de beeld scherm instellingen aan geven dat je in dualview wil werken.[/quote:8d4298591a]

  ooh dankjuhwel :D maar is het dan ook waar dat ik aan de ene kant kan gamen en aan de andere kant kan msn-en en muziekluisteren ???
  groetjes
 • Ik weet niet hoe je dat instelt ofzo, maar ik weet wel zeker dat dat kan. Je kan bijvoorbeeld op je linker scherm gamen, en op je rechter scherm msn'n.
 • moet je dan een programma kopen ?? of of downloaden ?
  en kan ik ook wat anders kopen dat video card met 2 hubs ??
 • http://www.microsoft.com/netherlands/ondernemers/techniek_techniek/dualmonitor.aspx

  Als je 2 uitgangen hebt, het liefst 2 x DVI bij 2 tft's kun je gewoon bureaublad uitbreiden gebruiken en de boel verslepen.
 • Jaa bedankt voor de site
  maar ik had een vraag kijk hier zeggen ze http://www.microsoft.com/netherlands/ondernemers/techniek_techniek/dualmonitor.aspx#6 dat je dan op beiden monitors kan gamen tegelyk maar ik wil juist op 1 game en op 1 msn'e en muziekluisteren en ik heb nog een oude monitor een magic en ik krijg een nieuwe tft
 • ik weet niet of je weet hoe het werken met een dual screen is maar je hebt maar 1 toetsenbord en 1 muis dan, als je echt tegelijk wilt moet je een 2e pc kopen.
 • Nee,,
  ik hoorde dat je het tegelijk kon doen ene pc game en als je daar bv ff dood bent kan je ff naar de adnere monitor en daar ff met je vrienden praten ???
 • Als je de monitoren niet instelt op een deling van het bureaublad, dan heb je 2 onafhankelijke monitoren. Ik heb dat zelf ook. Op de ene monitor ben ik aan het rally rijden, terwijl op de andere strartrek aan het draaien is, of mediaplayer aan heb staan met een muziekje.
 • En hoe doe je dat en heb je daar nog speciale dinge nvoor nodig ???
 • Een videokaart met 2 uitgangen. En in de driver opties (ATI of NVidia) kun je instellen of je 2 aparte monitoren wilt of een gedeelde desktop. De gedeelde desktop wil je dus niet. Wat jij wilt is 1 hoofd monitor en een 2de. Waarbij je op de 2de geen startbalk ziet. alle functies bedien je dus vanaf de hoofdmonitor, met slepen kun je het gewilde programma van de een naar de andere monitor slepen. Zodra je er 2 monitoren aan hebt vind het vanzelf de 2de monitor. (meestal) de rest wijst zich vanzelf eigenlijk. Beetje zelfstudie over de opties kan geen kwaad :wink:

  hier is een en ander te vinden: http://support.microsoft.com/kb/307873/nl

  of hier: http://www.google.nl/search?q=instellingen+2+monitoren&hl=nl

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.