Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

[monitoren] nieuwe samsungs (2243 en 2253)

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Ik zag net dat de 2253 BW eindelijk bij veel shops leverbaar is, echter de BWX kom ik niet tegen… (2243 bwx heeft zon verstelbare voet, gek genoeg staat er wel 5 ms ipv 2 ms). Iemand ergens gezien of gehoord of / wanneer deze komt?

  Mij leek de verstelbare voet heel handig en glossy vind ik ook wel mooi.

  De 2253BW is toch mat op de voet na of niet?
 • Aan de foto's bij samsung te zien wel mat, maar weinig verstelbaar. Bij zo'n laag voetje zal het wel hoogstens kantelen zijn. De 2243BWX heeft een voet die meer verstelbaar is, dus ook in hoogte en pivot.

  Als je trouwens van glossy houdt, zou ik ook nog even naar de hp w2207 kijken. Ook een erg mooie monitor, die goed verstelbaar is.
 • Ik vond bij de 226BW het glossy wel mooi staan, echter ik neem liever meteen het nieuwste model als ik toch eindelijk weer eens een monitor koop.

  Gek genoeg is de 2243BWX niet in de pricewatch te vinden (de 2253 wel) ook vreemd is dat de 2253 volgens de site 2ms G-to-G heeft (5 ms overall oid) en bij de 2243 BWX alleen 5ms staat. Zou het toch een ander panel zijn?

  De 2243BW staat wel in de pricewatch, http://www.tweaknews.net/reviews/samsung_2243bw_lcd_monitor_review/index2.php , echter deze is ook vrij mat. De review is niet super positief overigens. Ik las over image tearing wat alleen met vsync op te lossen zou zijn.
  Van de 2253 heb ik nog geen review kunnen vinden.

  De stand is geen must, hangt beetje af hoe hoog de standaard stand is. Bij mn huidige monitor is dit slechts 3 cm oid. Heb nog wel een monitorstandaard maar die zit nu op de andere kant vh bureablad met mn oude 15'' erop (aangeslote op oude pc) ivm ruimte.

  De 226BW wordt wel steeds goedkoper… dus misschien moet ik toch die maar nemen:P. Maarja de meerprijs van de 2253 is 20 euro als ik online zou bestellen dus ik wacht nog even een 2253 review af. Dat lijkt me verstandig.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.