Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

scherm kapot? acer aspire 3690

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Hallo ik heb een probleem, ik was even een game aan het spelen en toen riep mn moeder dat we gingen eten dus ik sluit het spel af en ga eten.
  Ik kom terug en het beeld was zwart dus ik dacht die staat op schermbeveiliging dus ik op enter te duwen enz en het bleef zwart dus ik sluite de latop af en strate hem weer op maar het bleef zwart. Dus ik sluit een oude crt erop aan en toen kreeg ik wel beeld dus is nu mijn beeldscherm kapot? Ik had de laptop opengemaakt ( had tog geen garantie meer ) en de kabel naar het laptop beeldscherm zat goed en de inventer ook dus ik zou nu niet weten welke van de 2 kapot is.
  Aangezien ik tog een nieuwe computer wil gaan kopen en daar nert het geld voor heb wilde ik het niet laten rapareren , maar mijn vader zou de reparatie kosten betalen als het 80 euro zou bedragen ( maar ik heb al eens naar vervangende delen voor mn laptop gekeken en deze zijn minstens 140 coor de inventer en 299 voor het beeldscherm) en dan zitten de montage kosten er nog niet bij.

  De laptop is +- 3,5 jaar oud en ik (wil) speel spellen maar laptop is zwak
  1,6ghz (geen c2d) 1gb werk 80gb harde onboard kaart
  dus is het nog waard om te overwegen het te laten repareren of niet ?
  de laptop koste nieuw 800euro nu nog maar 450euro…

  Ik wil zelf eigelijk niet laten reparen omdat als ik mn nieuwe pc heb de lapop tog nie meer ga gebruiken, maar overtuig je ouders maar eens :X
  dus daarom wil ik even de prijs (ong) weten zodat ik ze kan overtuigen dat het zinloos/te duur is om het nog te laten repareren.
  thijs
  let niet op de spellingsfouten. :oops:
 • niemand?
 • ik weet niet welk merk je hebt, maar packard bell is de goedkoopste voor reparatie, en dan ben je ongeveer 400-550 euro kwijt.
 • lmao ik laat het niet repareren het is het niet waard, het word wel mn downlaod pc
 • Als je met een lamp op het scherm schijnt, kan je dan nog heel vaag het beeld zien? (misschien iets schuin er op kijken) In dat geval is de backlight verlichting kapot. Je zou dan kunnen kijken of je een 2e hands laptop van hetzelfde type kan vinden (evt defect) waarvan het scherm nog goed is en deze overzetten.
 • je ziet het logo van die bios nog vaag daarna geen beeld meer, kan ik er niet gewoon een lamp achter zetten ? :P

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.