Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Videokaart voor Opa

Anoniem
godgamin
8 antwoorden
 • Mensen ik heb een probleem..

  ik ben een pc voor mn opa(ja opa dus die hoeft niet te gamen) aan het samenstellen..

  alleen ik zoek nog een videokaart:S maar ik ben echt slecht in videokaarten uitzoeken.. ik zoek er 1 die gewoon grafisch goed weergeeft. Mijn opa werkt alleen met word,excel en soms bekijkt hij foto's en heel soms bewerkt hij die.. verder gebruikt hij skype om te bellen met japan..

  Wat voor videokaart zouden jullie kiezen? Pci-e

  Mvg

  Sven
 • Je kunt ook een moederbord met onboard video nemen. Is zat voldoende voor gewoon pc werk. Wil je een losse kaart, dan kun je een 8400gs of 2400pro nemen.
 • Misschien handiger om even aan te geven wat je precies allemaal aan onderdelen uitgezocht hebt, dan kunnen we tips geven over het totaalplaatje.

  Voor opa's zijn kant-en-klare systemen zoals je die heel voordelig kunt kopen bij bijv. Dell misschien wel veel handiger, voor 300 euro (incl. verzenden) heb je al een complete PC met Vista licentie.
  http://www1.euro.dell.com/content/products/features.aspx/4x_vostro_200?c=nl&cs=nlbsdt1&l=nl&s=bsd
 • Je kan het beste gewoon een onboard vga-kaart nemen, dan ben je denk ik het goedkoopst uit en goed genoeg als je toch geen zware programma's gebruikt.
 • Ja mn Opa had eerst een dell gekocht kant en klaar.. heel veel problemen mee gehad jaren.. nooit echt plezier mee..

  dus die wilt nu wel gewoon een pc dat goed draait voor 500 euro ongeveer.. scherm heeft hij al
 • Misschien wat om de 8500GT te nemen? Ik weet de specs niet van de rest van de pc. Maar dit lijkt me echt wel goed genoeg als je eigenlijk toch geen goede videokaart nodig hebt. Meer dan goed trouwens.
 • Elke huidige videokaart onboard of niet kan dat werk aan, de goedkoopste PCI-e zelfs.
 • [quote:2f7b9822e8="S.ven"]Ja mn Opa had eerst een dell gekocht kant en klaar.. heel veel problemen mee gehad jaren.. nooit echt plezier mee..[/quote:2f7b9822e8]Dell systemen van meer dan 5 jaar terug zijn niet vergelijkbaar met de Dell systemen, maar goed: Misschien is XXODD dan wel wat? 250 euro …
  http://www.xxodd.nl/index.php?p=artikel&ID=282&e=2

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.