Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

22inch samsung ???

Anoniem
Rebel
7 antwoorden
 • Hallo, ik wil een nieuwe monitor aanschaffen van het merk samsung alleen ik wil rond de 200 tot 280 uitgeven en kwam uit deze drie models

  Samsung SyncMaster 2253LW 8000: 1 2ms
  Samsung Syncmaster 2232BW 3000: 1 2ms
  Samsung Syncmaster 226CW 3000 : 1 2ms

  ik wou graag een goed advies van jullie ??
  welke zou ik het beste kunnen kiezen??

  want zelf kom ik er echt niet uit :S:S
  ik heb deze models uitgekozen ook omdat ze allemaal 2ms zijn en ik wil het gebruiken om films te kunnen kijken en games spelen zoals crysis, cod4 , totalwar
 • Ik heb de BW 226 van samsung (22 inch)… is dezelfde monitor als de CW !
  3000:1 staat erop maar dat is nèt als megapixels een beetje een hype-woord (reclame)
  En ik vind de monitor perfect !!
  Geen glans dus ook geen last van weerspiegelingen… hierdoor is het oppervlak wel gevoelig voor evt. krassen… wanneer je het bijgeleverde (!) doekje gebruikt en gewoon netjes op je spullen dan kan er weinig gebeuren !!
  Ik ben dus gegaan voor samsung en ik heb tot op heden geen spijt !!
  Succes !!
 • is CW niet met een glansplaat /
 • gelukkig niet.. zelf de winkelier (mycom in mijn geval) wist het verschil niet tussen die twee… de CW is gewoon de opvolger van de BW..
 • Ik krijg komende week de 2253bw binnen, ik kan het je laten weten hoe hij bevalt :wink: . Hij is alleen nog net nieuw en er zijn niet veel reviews te vinden. Het is de 'echte' opvolger van de 226bw zonder de panelen bingo.. De CW is dacht ik niet de echte opvolger, maar een scherm met 100% kans op een goed panel.

  Mijn ouders beneden hebben de 206bw(20inch), moet zeggen dat dat een mooi schermpje is, goeie kleurweergave etc. Over de 226bw kun je genoeg reviews vinden dacht ik. De 226bw zal overigens over een tijdje niet meer leverbaar zijn aangezien hij wordt vervangen door de 2253bw.

  En de 2232bw in het echt is zo gammel als wat(ziet er ook niet stabiel uit), dat was ook mijn eerste keus, maar die heb ik snel laten varen!
 • Ik heb sinds kort de 223BW 5ms, en hij is perfect, voor een alledaags gebruik. Mooi mat scherm, dus geen hinderlijke weerspiegelingen.
 • de cw is inderdaarde opvolger van de bw versie alleen je hoeft niet meeer te zoeken voor de a,c,s versies dus deze monitor is door samsung zelf gemaakt en daarom is dde bw uit de fabriek gehaalt

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.