Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

7600gt kabels

Anoniem
None
7 antwoorden
 • hallo ik heb een paar weken een 7600gt gekocht en er zitten 3 dingetjes bij: 1 zwarte kabel met 2 dezelfde aansluitingen.
  1 kabel met een roode,groene,blauwe en zwarte aansluiting en nog 1 zwarte aansluiting en een pci blokje voor de monitor ofzo

  wat kan ik hiermee doen? (sorry voor de slechte uitleg want ik weet niet wat het voor kabels zijn)
 • 1 Zwarte kabel zal wel S-video zijn. Dit kun je aansluiten op een TV die die uitgang ook heeft en dan kun je dus een TV aansluiten op je PC

  Die stekkertjes met die kleuren zijn waarschijnlijk HDMI aansluitingen. Deze kun je met een kabel verbinden met een TV en dan heb je 720P beeld.

  En die andere is een omvormer van VGA -> DVI of adersom.
 • Waarschijnlijk een verloopkabel voor de tv-out verbinding. Het blokje is waarschijnlijk een converter, met aan de ene kant dvi, en de andere vga. Dit voor het geval dat je een monitor met vga ingang wilt aansluiten.
 • oke

  ik heb dat dvi blokje ertussen gezet maar ik merk niks geen verschil.

  en hdmi aansluiting werkt zeker aleen op een tft scherm? en wat is 720p

  anyways alvast bedankt
 • HDMI kan ook op een lcd of plasma tv zitten.

  720p is "HD" met 1280x720 pixels, progressive scan.
 • oke weer wat geleerd.

  maar ik heb een ouderwetse monitor met een lompe kast erachter :) kan het daar dan ook op? of moet je een moderne flatscreen hebben?
 • Weet ik zo niet. Dat converterblokje verloopt naar vga, dus dat zou moeten werken op je monitor. Of als er ook een vga aansluiting op je kaart zit, kun je die natuurlijk gebruiken. HDMI is volgens mij volledig digitaal, dus dat zou niet werken met een analoge monitor.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.