Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

van 24inch naar......

Anoniem
Slashhead
3 antwoorden
  • Hallo,

    Als nieuwskomer vandaag stel ik meteen maar een vraag. Ik werk nu op een 24inch thuis maar hij went alweer. Omdat ik een media-center heb wil ik films en tv kijken via mijn pc.

    Is een 30inch zodanig goed in prijs of moet ik voor een lcd-tv gaan?
  • er komt een 32" LG binnenkort (september/oktober) voor rond de 1100 euro. dit is een monitor met een resolutie ergens in de 3000 … wel mooie reso. heb op cebit in 2006 al een vroeg prototype gezien ervan. Van LG verwacht je meestal niet veel, maar dit was een erg interessant product.
  • MRelectro kan wel gelijk hebben, maar bij een media center is niet alleen de resolutie belangrijk voor een mooi beeld, maar ook het contrast en de frequentie. Voor media is de responsetijd niet echt belangrijk. Ik denk dat de contrastratio en het frequentiebereik van de LG niet erg hoog zijn.

    Ik zou nog even bij je 24" blijven. Je moet al helemaal neit naar een LCD TV toegaan want daar is de resolutie weer te laag. En kan de contrastratio weer hoger zijn en de 100Hz technologie zit vaak ook bij de LCDTV's van nu.

    EDIT: Als je TV-out hebt op je media-center, dan kun je je 24" gebruiken voor het normale computergebruik en je TV voor je films en dergelijke

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.