Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Geen Beeld, Maar Computer Start Wel

3 antwoorden
  • Ik zag in apparaatbeheer een uitroepteken bij VGA, hierbij werd aangegeven dat het stuurprogramma wellicht niet goed werkt. Om deze reden probeerde ik een nieuwe driver te installeren. Nadat ik een driver had geinstallerd (waarschijnlijk de verkeerde) ging de uitroepteken niet weg. Ik deed de computer uit en daarna weer aan. De computer ging wel aan maar er kwam niets op het beeldscherm. Ik weet dus niet als er niets op het scherm komt doordat ik een verkeerde driver had geinstalleerd. Als ik de computer nu aandoe hoor ik alleen nog een beep geluid maar er komt dus vervolgens niets op het scherm. Het beep geluid is constant en duurt ongeveer 8 seconden (van de beepcodes wordt ik ook niet wijzer want mijn beep patroon zit er niet tussen) Inmiddels heb ik een nieuwe videokaart ingeplugd en de computer opnieuw opgestart, helaas zonder resultaat. Moederbord van ASUS model P4S533-MX Bios is van Phoenix Wat me verder opvalt is dat als ik de computer opstart het toetsenbord en de muis niet aangaan (de lampjes van het toetsenbord en de muis branden in het begin wel heel even maar daarna gaan ze weer uit) Iemand een idee wat ik kan doen om dit probleem op te lossen ?
  • Kun je ook een andere monitor proberen?
  • Andere monitor heb ik geprobeerd, helaas zonder resultaat

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.