Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

17 of 22 inch schermpje?

Anoniem
sdk
5 antwoorden
 • Beste C!T'ers,

  Ik heb ongeveer een half jaartje geleden met behulp van dit forum een nieuwe pc in elkaar laten zetten. Hier ben ik erg blij mee, en nu zat ik te denken aan een groter beeldscherm. Heb hier nu een 17 inch staan, en ik vind hem toch wat aan de kleine kant denkik. Dus wilde ik een 22 inch nemen, maar ben toch gaan twijfelen. Want als ik een 22 inch neem, scheelt dat veel in FPS in games? Ik heb hier een 8800gt inzitten, en kan de meeste games nog wel op high spelen, maar over een paar maandjes niet meer natuurllijk. Dus ik dacht, als het heel veel in FPS scheelt, kan ik misschien beter mijn oude scherm houden, omdat ik dan langer de games op wat hogere settings kan spelen. Dus mijn vraag is, zou ik deze 17 inch houden, of een 22 inch kopen? En hoeveel scheelt dat dan in FPS gemiddeld?

  Alvast bedankt.
 • Ik zou gewoon de 17'' houden, zal zeker wel wat in FPS schelen en dan kun je nog wel even vooruit met 1280x1024/1024x768 als het wat te zwaar word.
 • Je kunt ook een standaard 19" nemen. Die is ook al aardig groter, maar heeft precies hetzelfde aantal pixels.
 • het is ook wel leuk als ge de plaats hebt om eventueel te werken met dualview = 2 schermen aansluiten op de pc dan kunt ge kiezen op welk scherm ge wilt gamen
 • Ja, ik zat er al aan te denken om twee beeldschermen naast elkaar te zetten. Dan kan ik idd kiezen op welk scherm ik wil spelen. Maar ik denk dat ik me er dan op ga betrappen, dat ik alsnog me games op me oude 17 inch ga spelen, omdat het er dan mooier uitziet. Dus ik moet kiezen tussen of kleiner maar mooier, of groter en iets minder mooi.
  En ik ga denkik niet voor de 19 inch, dat vind ik een te kleine verandering voor het geld…

  Maar als ik twee schermen naast elkaar zet, en op de grote game ik, en op de kleine staat bijvoorbeeld mijn bureaublad, of msn aan, gaat er dan veel FPS verloren door dat tweede beeld? Of valt dat wel mee?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.