Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

geen beeld

Lange Pier
2 antwoorden
  • Ik heb enige tijd geleden een nieuw systeem gekocht. Mijn vorige systeem heb ik toen uit die kast gehaald en tijdelijk terug in de doos gedaan. Nu heb ik het oude systeem weer inelkaar gezet, en krijg ik op geen enkele manier meer beeld.

    Het gaat om een Asus 1950Pro, en het hele systeem heeft dus al samen gewerkt. Ik heb alles nog eens losgehaald, opnieuw inelkaar gezet en het stof verwijderd, toch krijg ik er nog steeds geen beeld uit.

    Alle lampjes en fans gaan netjes branden (ook van vga), ook krijg ik via het speakertje geen waarschuwingstonen te horen. Ik heb ook geen onboard vga.

    Heeft iemand nog een idee hoe ik dit probleem kan oplossen?

    De rest van het systeem is: MSI Neo4-F mobo, AMD 4000+, OCZ 2x1GB PC3200.

    Alvast bedankt.
  • Ik heb ondertussen ook al de videokaart vervangen door een andere PCIe, wat precies hetzelfde resultaat geeft, namelijk: het lampje van de monitor blijft op oranje, en alle fans etc in de kast draaien gewoon.

    Ook heb ik het werkgeheugen al vervangen, wat nog steeds geen effect gaf. Bios reset mocht ook niet baten. Heeft iemand toch nog een oplossing of enig idee?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.