Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Fujitsu Siemens SCALEOVIEW C19-11 probleem

Anoniem
Throx
2 antwoorden
 • Gegroet C! Totaal forum'ers ,

  Zoals de titel beschrijft heb ik een probleem met mijn fujitsu siemens LCD beeldscherm , ik heb het al zo'n 4 jaar en nog nooit problemen mee gehad tot vorige week. Elke keer dat ik nu mijn beeldscherm op een of andere manier op standby of af zet , en als ik het dan terug aan zet, krijg ik het fujitsu siemens logo om te tonen dat het scherm aan gaat komen , en dan schiet ie gewoon terug af en blijft het beeldscherm proberen om aan te gaan maar blijft weer af schieten.

  Ik was aan het denken dat het aan m'n video kaart lag maar begin te twijfele dat het gewoon m'n beeldscherm is. M'n video kaart is een ATI HD3850.

  Alvast Bedankt :)
 • Hm, vreemd, ik heb sinds dit weekend exact hetzelfde probleem met hetzelfde type. De monitor maakt ook een plop-geluidje terwijl ik zelf geen audio via de monitor heb lopen….
  Probleem treedt vaak op bij het uit standby of slaapstand komen, maar het trad net ook op bij herstarten en zelfs na hem helemaal uit gehad te hebben, na 2 keer lukte het wel. Ben verschillende mogelijkheden aan het nagaan…mocht ik de oplossing vinden dan plaats ik dat uiteraard hier.

  [edit]
  Ok, heb dít gevonden, wordt de schroevendraaier dus :cry:

  Jammer genoeg is mijn Duits niet fantastisch…dus hier de google vertaling.

  Nog meer interessants…en nog meer

  Het probleem lijkt dus niet alleen beperkt tot de C19-11, maar zit bij de Low ESR condensatoren, die vervangen of aanpassen moet het probleem oplossen. Elco's heten die dingen en je kan ze o.a. bestellen bij http://www.elektronica-online.nl/ of www.dickbest.nl

  Heb de monitor open gehad, maar kon op de printplaat niks vinden wat ik bij kon stellen…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.