Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

nieuwe monitor, kan een video kaart te licht zijn ?

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Over een half jaartje wil ik een nieuwe pc kopen, nu heb ik wat problemen met me monitor, er zitten wat krassen enzo op. dus ik wil graag een nieuw scherm kopen.

  nu zat ik aan het volgende scherm te denken

  Samsung Syncmaster 245B
  http://www.zercom.eu/index.php?p=35&c=2034&f=1&h=1&s=1&a=68275

  nu heb ik in mijn oude pc nog een g-force 4200 Ti zitten.
  qua aansluiting moet het wel lukken volgens de handleiding van mijn videokaart.
  maar kan het zou dat hij te zwak is om een mooi beeld weer te geven op zo'n grote monitor?
 • Dat hangt er vanaf waarvoor je hem wil gebruiken. Beeld geven zal de kaart wel kunnen, maar je moet niet verwachten dat je er meer mee kan doen dan word documentjes lezen. ;) Wat simpele internetpaginas zal ook nog wel gaan, maar meer ook niet.
 • waar zit het hem dan in wat hij wel en niet aan kan?
  anders gezegd, hoe zie ik precies wat voor monitor mijn videokaart aan kan dan ?
 • De resolutie is geen probleem, die kan de kaart zonder meer aan. Alleen als je gaat gamen, dan zul je concessies moeten doen. Een beetje recente game zul je onmogelijk op de volle resolutie kunnen spelen. Dus zul je die op een lagere resolutie in moeten stellen, en de monitor laten schalen. Ik meen dat er ook een geupdatete versie van deze monitor was, namelijk de 245B+. Wellicht de moeite waar nog even naar te kijken, wat dat uitmaakt.
 • op de monitor zal je zeker en vast wel moeten kunnen internetten en office enzo maar voor te gamen op de orginele resolutie van een 24 inch scherm moet je een high-end kaart hebben deze kan je dan aanschaffen bij jou nieuwe pc binnen een half jaar

  moest je nu toch nog een game willen spelen met je nieuw scherm dan doe je dat gewoon op een kleinere resolutie
 • Dat is wel makkelijker gezegd dan gedaan! Ik kan geen recente game vinden die deze kaart überhaupt nog ondersteund. :P

  Ook als je een oudere game op die monitor gaat spelen, met een lage resolutie, dan ziet het er allemaal wel blokkerig uit.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.