Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Beeldscherm 2x zo breed?

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Dag,

  M'n PC is gecrasht. Daarna weer met een back-up online gekregen. Nu doet zich het volgende probleem voor. M'n muis kan heel ver naar links, zodat hij niet meer zichtbaar is. Pas als ik met m'n muis naar rechts scroll dan komt ie weer in beeld.

  Om te telewerken gebruik ik een ICA-client. Deze heb ik ook weer opnieuw geïnstalleerd. Open ik m'n mail van m'n werk, dan opent de computer Outlook, maar ik zie slechts de rechterkant. Nu kan ik met de balk helemaal naar links. Met andere woorden: het lijkt alsof m'n beeldscherm 2 keer zo breed is, maar dat ik alleen het rechter deel zie?

  Wie kan me helpen dit op te lossen.

  Ik heb onder apparaat beheer 2 beeldscherm adapters staan:
  - NVidia Gforce 7050 / NVidia nForce 610i
  - NVidia Gforce 8800
  Ik weet dat er een Gforce 8800 in zit, maar pas geleden heb ik de driver verwijderd. TOen kreeg ik een zwart beeld terwijl ik hoorde dat Vista werd opgestart.
 • Zet via de eigenschappen van je monitor (rechts klikken op je bureaublad > Eigenschappen) het uitbreiden naar een tweede scherm uit.
 • Ik heb even gekeken hoe deze instellingen staan, maar hij staat op 1 scherm.

  Wat me ook opvalt is dat bij het automatisch plaatsen van de icoontjes op het bureaublad, de onderste rij ongeveer 2 cm. van onderste menubalk staan.

  Wie weet een oplossing? Resolutie aanpassen? Deze stat nu op 1024 bij 768 pixels.
 • Heb je de driver er terug op geinstalleerd? aangezien je zegt dat je hem verwijderd hebt.
  Daarnaast weet ik niet wat voor monitor je hebt? maar dat lijkt me een vrij lage resolutie dus die zou ik ook maar even op de juiste stand zetten.
 • Driver is opnieuw geInstalleerd.

  Ik heb nog een beeldkanon, 17".

  Wat zou de goede resolutie moeten zijn?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.