Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

HD4850 Dual slot

Anoniem
gerben
3 antwoorden
 • Hallo,

  Ter aanvullen van mijn laatste topic, waarin ik vroeg of er al aftermarket koelers waren voor deze kaart, heb ik nog een vraag.

  O.a. op advies van Gerben ga ik niet voor een aftermarket koeler kiezen, maar voor een variant die standaard een dual-slot koeler heeft. Dit wordt waarschijnlijk deze kaart.

  http://www.empc.nl/Index.php?id=10&sub=Produktinformatie&ProdId=27111&OldId=31

  http://www.alternate.nl/html/product/Grafische_kaarten_ATI_PCIe_-/Sapphire/HD4850_Dual-Slot_Fansink/-1072136/?tn=HARDWARE&l1=Grafische+kaarten&l2=PCIe&l3=ATI

  Op dit moment ben ik in het bezit van een MSI X1950Pro, ook met een dual-slot koeler, maar deze blaast de lucht úit mijn kast, als ik echter zoek naar deze 4850 dan zie ik geen 'luchtuitlaat', of hoe je het ook wilt noemen. Kunnen jullie me daar wat meer over vertellen? Want als het niets uitmaakt in vergelijking met een normale koeler, dan ga ik natuurlijk geen extra geld uitgeven. ;)

  Alvast bedankt,

  Citomaster
 • Ik las net een review, die beweerde dat die sapphire met alternatieve fan een takkeherrie maakt.
 • Op jouw reactie ben ik even gaan kijken, maar verschillende fora's en reviews geven juist aan dat hij duidelijk stiller is dan de single-slot koeler.

  bijv.: "Sounds like its fairly quiet rather than silent, comments include "it runs quiet (inaudible at 2m)" and "theres hardly any sound from it either apart from the typical hum, very nice card."

  En aangezien de single-slot kaarten dus meer lawaai maken, denk ik dat ik hiermee mijn keuze kan maken. ;)

  Hartelijk dank,

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.