Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Geen beeel

Anoniem
None
4 antwoorden
 • betse mensen ik hoop dat julie mij kunnen helpen met mijn probleem.
  ik heb een Hp Pavillon m7000 met vista en 2g ram.
  ik heb op mijn pc 2 beeldschermen. een 21 ins en een 19 ins scherm.
  mijn 19 ins scherm begon 2 weken geleden te vlikkeren en het bilt begon te trillen. een week geleden had ik helemaal geen beeld meer op mijn 19 ins scherm. 2 dagen geleden begaaf mijn 21 ins scherm het hij gaf aleen eeld in vijleghijds mode en als die de bios weer gaf. dus ik heb toen vista opnieuw geinstaleerd. en toen werkte het scherm tot vandaag hij begon te trillen ik start hem op nieuw op en nu heb ik geen beeld meer ik hoor wel het vista geluid als hij opstert.

  MVG Janniek
 • Het lijkt me niet zo waarschijnlijk dat twee monitors tegelijkertijd defect raken. Het lijkt me meer voor de hand liggen, dat de videokaart defect is. Als je die kunt vervangen, of de monitors op een andere pc kunt proberen, kun je dit bevestigen, danwel uitsluiten.
 • :o door dat je 2 schermen aan sluit moet je videokaart extra hard werken, controleer daarom of je laptop is vervuild met stof, hij wordt dan te warm. vernieuw ook je drivers en software voor de videokaart.
 • bedankt gerben en boodhaa.
  ik heb er een nieuwe video kaart in gezet en nu werkt alles weer. en waarschijnlijk is mijn andere video kaart doorgebrand.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.