Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Nvidea Geforce 8600 GT

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Ik wil wel goed kunnen gamen. Niet echt op hoog nivo, maar midden.
  Op het ogenblik heb ik een AMD 2500+. Ik ben het wel verplan om het up te graden naar een AMD 4600+ x2.
 • Hi ik had een vraagje.

  Ik wou namelijk weten of een DirectX10 Videokaart wel goed te gebruiken is onder Windows XP Professonial SP 2 -32 Bit versie.

  En zou de Nvidea Geforce 8600 GT de juiste aanschaf zijn?? Systeemvereisten heb ik wel gelezen dat het Vista is. Of het verplicht is voor vista weet ik niet. Messchien om betere graphics te krijgen ofzo????

  Alvast bedankt :wink: :wink:
 • Nee, directX 10 is alleen te gebruiken onder windows Vista. Er is een programma dat Crysis in DirectX 10 kan lopen in windows XP, hierbij heb je wel een DirectX 10 grafische kaart nodig. In uw geval is dit. Als u van DirectX 10 wilt genieten moet u upgraden naar Vista
 • Wat wil je met de videokaart gaan doen? Voor gamen is de 8600gt ongeschikt, voor office gebruik te duur. Voor windows/office kun je beter een 2400pro nemen. Voor gamen moeten we iets meer over je pc weten (geheugen, processor, voeding).
 • Hi, bedankt! Als ik op de Nvidea site ga, dan staat er wel bij deze kaart( 8600 serie) wel ''built for vista''. Maar er staat ook Windows XP. Dus ik weet het niet echt. Twijfels….

  Anders zoek ik gewoon naar een DirectX9 videokaart, want ik mn XP wel voorlopig behouden. Ik kijk ff wel naar de Nvidea geforce 7900 :)
 • De 8600GT kan de meeste games onder DirectX9c in XP tot een schermresolutie van 1280x1024 best wel aan op medium. Alhoewel de nieuwere Radeon HD4670 een betere keuze is geworden.

  Trouwens, je zegt dat je een AMD 2500+ hebt, bedoel je daarmee een AthlonXP 2500+? Dan heb je te maken met een moederbord met AGP slot, geen PCI-e slot. Daar past een 8600GT sowieso niet in.

  Upgrade heeft dan ook geen zin, denk maar aan een compleet nieuw systeem.
 • Ik heb een AMD Sempron 2500+, t heeft werkelijk een agp slot alleen aanboord. Ik heb er veel mee kunnen gamen met mijn Geforce 5200 FX 256 MB :) ..maar tegenwoordig werken games alleen met 3.0 Pix shader, dus moet ik nu wel een betere gaming kast gaan aanschaffen….ik heb een AMD athlon x2 5000+ op het oog, vaarwel AMD sempron 2500+ :P ,
  Nog bedankt voor de reactie :D ,
 • Een PC met een Sempron 2500+ dat beloofd niet veel goeds.
  Een X2 5000+ is socket AM2 en ik denk dat die sempron nog op socket 939 werkt of misschien wel lager.

  Eerst even de naam van je moederbord doorgeven a.u.b voordat je domme aankopen gaat doen. Ik denk zelf dat een algehele nieuwe PC beter zou zijn.
 • Ik heb een Asus X series moederbord. Type A7V400-MX SE- UAYKZ
  Persoonlijk vondt ik hem een hele goeie moederbord. Ik speelde veel games ermee, maar tegenwoordig worden de nieuwere games zwaarder en stellen ze steeds zwaardere eisen. Bijv. dat je videokaart 3.0 pix. shader moet hebben om het spel te kunnen weergeven.
 • http://www.oninocomputing.co.uk/motherboards/asus_a7v400_mx_eayz.html

  Zo'n 1 neem ik aan of iets in die zin?

  Zo'n moederbord is al verouderd en kan de nieuwe Socket AM2 processoren niet meer aan.
  Een upgrade voor u zou duur uitpakken doordat dat vast niet het enigste verouderde onderdeel is. Een geheel nieuw systeem is hier aan te raden.
 • Ja precies dat is 'm.
  Dus schaf ik gewoon een geheel nieuw machine aan.
  Bedankt voor jullie reactie1 :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.