Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Asus EAH3450 probleem

Vergeet je niet in je bios de onboard videokaart uit te schakelen (als dat kan overigens). Misschien is het te veel voor je moederboord, hoewel ik over het algemeen dit doe om het systeem niet onnodig te belasten en werkt het altijd gewoon met beide videokaarten. InternEd

Anoniem
InternEd
7 antwoorden
 • Beste forum leden,

  ik heb hier een pctje genaamd: Foxconn 662M02:
  Foxconn N15235 moederbord
  Celeron D 3.06Ghz
  1024MB geheugen

  Hier heb ik de Asus EAH3450 in gezet. Windows gestart, drivers van de cd geïnstalleerd. Hierna moest er een restart gedaan worden.
  Dit gedaan. Hierop volgend start windows niet meer normaal. Hij komt tot een zwart scherm waar ik de muis zie (en kan bewegen), meer niet.

  Wanneer ik de pc in veilige modus start werkt hij perfect.

  Waar kan dit aan liggen? Driver?

  Roy
 • Klinkt als een driver probleem ja. is die kaart vervanging voor een andere? of is het echt de eerste kaart in het systeem?
 • Heb je de oude driver wel eerst verwijderd?
 • Nee het was altijd onboard, nu met dat kaartje erin.

  Heb van alles geprobeerd. Zowel "stuurprogramma bijwerken" als "Installatie ongedaan maken". Heeft iemand een link naar een driver die normaliter goed werkt?

  Kan de voeding een probleem veroorzaken? 300watt.. dacht zelf ook als
  eerst aan de driver.
 • Dan eerst de nieuwe kaart verwijderen, opstarten met onboard, driver verwijderen, uitzetten, nieuwe kaart er weer in, nieuwe driver installeren.
 • Ik ga het proberen, bedankt.
 • Zojuist driver verwijderd, hierna opnieuw geïnstalleerd, liep traag vervolgens restart gedaan. Hierna weer een zwart scherm met enkel de muis die heel schokkerig beweegt.
  Driver in veilige modus weer verwijderd, restart, weer in veilige modus geïnstalleerd, restart, weer in normale modus zwart scherm met alleen de muis.

  Wat kan het probleem zijn?
  Moederbord die niet lekker samenwerkt met die kaart?
  Voeding die te ligt is voor deze grafische kaart?

  Mvg,

  Roy

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.