Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Hoe driver install. beeldscherm

Anoniem
jolo
7 antwoorden
 • Hoe installeer ik de driver voor het beeldscherm ACER AL1711 ?
  Downloaden en installeren?
  En waar plaatsen?

  Systeem XP Home
 • drivers geven je geloof ik nooit de optie waar je ze wilt plaatsen. gewoon instal drukken en dan net zo lang op next tot hij klaar is
 • Ik heb het uitgepakt.
  1 heet 776.icm
  en de andere al17xx.inf

  Ik kan klikken tot ik een ons weeg maar er gebeurt niets
 • Nee dat gaat met een monitor driver ook niet lukken :lol: Veelal hebben monitoren helemaal geen drivers nodig. En als je hem al installeerd merk je er werkelijk niets van. Maar als je het toch wilt doen, doe dan het volgende:

  Rechtermuis knop op je bureaublad, eigenschappen en dan beeldscherm eigenschappen. dan kies je advanced (weet even niet de nederlandse benaming) Dan kies je het tabblad "monitor" en update drivers. Dan kies je de locatie van [b:448122b8cb]al17xx.inf[/b:448122b8cb] en dan is't klaar. Wat je ook kan proberen is om met je rechter muisknop op het bestand al17xx.inf te klikken. en dan kiezen: installeren. Dat zou de truc ook kunnen doen. Dat gebeurd dan in een 100ste seconde en merk je niets van. Het is namelijk geen applicatie installatie zoals je videokaart drivers. Het is hooguit een driver om je monitor aan te sturen in geval je monitor niet goed functioneerd zonder die drivers. Maar ik heb nog nooit mee gemaakt dat een monitor dergelijke drivers nodig heeft. Tenzij je een hele speciale monitor hebt ofzo of met linux werkt of iets dergelijks.

  Wat is de rede dat je die drivers wilt installeren? Weet je zeker dat je niet in de war bent met je videokaart drivers?
 • Wat is de rede dat je die drivers wilt installeren? Weet je zeker dat je niet in de war bent met je videokaart drivers?

  Mijn probleem is dat het ACER scherm soms niet aanslaat.
  Misschien inderdaad de video kaart updaten.
  Hoe pak ik dat dan aan?
 • driver video kaart geinstalleerd
  Nu kijken of de monitor aan blijft gaan
 • [quote:ef1eb388b6]Het acer scherm slaat niet aan[/quote:ef1eb388b6]
  Wat bedoel je nou hiermee? Heeft het geen verbinding met je pc? Dit heeft namelijk niets met je drivers te maken. Dat het niet aanslaat ligt waarschijnlijk bij je Monitor kabel, of je Mobo is stuk. (Of het beeldscherm zelf)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.