Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

HELP met nieuwe video kaart

Anoniem
niel94
4 antwoorden
 • Hallo ik ben een beginer met computers maar ik zat daarnet een spel te spelen en het lagte als de weet niej wat dus ik dach ik koop een nieuwe videokaart. zou dit mijn probleem op lossen ?
  ik heb nu een AMD Athlon x2 dual-core proccesor en mijn video kaarten zijn nu : Nvidea GeForce 7050pv en in mijn moederboord zit een Nvidea GeForce 630 a (met een totaal geheugen van : 512 mb)
  groetjes niel
 • GeForce 7050 video zit geintegreerd op het moederbord. Als je moederbord een PCI-e slot heeft, kan daar dus gewoon een andere, betere videokaart in.

  Is je computer een merk-PC? Zo ja, welk merk en type? Dan is de vraag hoe 'groot' en hoe 'zwaar' de kaart mag zijn.

  Groot in de zin van afmetingen, dit is afhankelijk van de ruimte en koeling in de kast. En zwaar in de zin van stroomverbruik: welke voeding heb je in je kast zitten?
 • [quote:8bea612b06="Obi-wan-kenobi"]GeForce 7050 video zit geintegreerd op het moederbord. Als je moederbord een PCI-e slot heeft, kan daar dus gewoon een andere, betere videokaart in.

  Is je computer een merk-PC? Zo ja, welk merk en type? Dan is de vraag hoe 'groot' en hoe 'zwaar' de kaart mag zijn.

  Groot in de zin van afmetingen, dit is afhankelijk van de ruimte en koeling in de kast. En zwaar in de zin van stroomverbruik: welke voeding heb je in je kast zitten?[/quote:8bea612b06] ow soorry van dat antwoord als je de foto niet kan zien moet je hem ff downloaden van http://www.sendspace.com/file/imovzi
 • je zal eerst moeten kijken hoe zware voeding je hebt. de meeste videokaarten gebruiken net zo veel stroom als een klein land. ten tweede, wat is je budget? welke games speel je? hoe groot is je monitor?

  je gaat trouwens ook geheugen nodig hebben. 512 mb is wel erg weinig. een 2GB setje zou ook geen kwaad doen. zo te zien DDR1, dus dat word dan wel weer duurder als gewone DDR2.

  voor 120 euro heb je een ATI 4670 en 2GB DDR geheugen. als je voeding dit red zouden je game prestaties gigantisch omhoog gegooid worden (gigantisch als in niet te vergelijken veel beter). dit is wel vanuit gaande dat je voeding het trekt

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.