Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

NVidia GeForce 6200

Anoniem
None
25 antwoorden
 • Sinds ik Vista op me pc heb, zegt Vista het volgende bij apparaatbeheer..

  Dit apparaat is gestopt omdat er problemen zijn gerapporteerd. (Code 43)

  Klik op 'Naar oplossingen zoeken' als u gegevens over dit apparaat naar Microsoft wilt verzenden en wilt kijken of een oplossing beschikbaar is.


  Nou heb ik al geprobeerd de nieuwste drivers te downloaden voor vista en geinstalleerd.. maar alsnog krijg ik dezelfde melding bij video adapters in apparaatbeheer. :? weet iemand wat het probleem kan zijn?? want ik ben nu een beetje hopeloos :?
 • Die code had ik ook een HELE tijd geleden met mijn X1600Pro.
  Heef volgens mij echt te maken met de drivers.
  Download je wel de 6 serie drivers?

  Voor vista 32 Bits:
  http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_178.24_whql.html

  Voor vista 64 Bits:
  http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_178.24_whql.html
 • jawel 6de serie had ik geprobeerd ook via de link die je me gaf..
 • Wat geeft Vista voor cijfer bij grafische weergave voor spellen? Misschien is je kaart gewoon te licht. :cry:
 • Nou hij geeft een 5.0 als cijfer :? Maar hiervoor had ik Vista Ultimate op dezelfde pc en daar had ie toch echt alle drivers gevonden inclusief me Videokaart dan.. :?
 • Hoe kan een 6200 5.0 scoren. En 26 euro kosten E :roll: n een kaart van 350 euro een 5.9?
 • Omdat die score een wassen neus is. Onboard video is al goed genoeg voor de aero interface, en dus voor vista.
 • Vraag mij het jongens..? er staat gewoon Score 5.0 op dit moment, mischien berekent ie mijn Cpu ofzo, want die is een nieuwe Core 2 Extreme QX9770

  En weet iemand toevallig of dit een goeie videokaart is voor het bewerken converten van HD h.264 video??

  http://www.pchut.nl/productenv.php?id=126639

  Want ik heb het echt helemaal gehad met Geforce videokaarten! prestaties van deze merk geef ik een 4.0
 • Laat maar jongens ik heb b het inmiddels al opgelost.. :)
 • converteren heeft je videokaart niks mee te maken, maar word volledig gedaan door je cpu.

  de komende tijd kan daar nog wel eens wat aan veranderen maar voor het moment is de software die GPU accelerated decoding geeft nog erg brak
 • Nou daar twijfel ik zeer over hoor?? Want een kennis van me heeft ook een Asus nieuwe videokaart ingebouwd ook speciaal voor HD h.264 video's gemaakt, en waanneer hij HD 1080p avc video afspeelt pakt ie maar tussen de 60% en 75% Cpu in beslag..! daarvoor had ie toch veel last van 98% Cpu verbruik toen ie nog een sorry dat ik het zo zeg.. een gay Geforce videokaart had en ook van 512mb!. :)
 • En dan nog eve over mijn probleem die ik had.. Ik heb gemerkt dat mijn Videokaart niet meer goed functioneerde nadat ik Vista optionele updates had aangevinkt en geinstalleerd, en die updates waren in mijn geval..

  1 (Optionele) Geforce Nvidia 6200 Update
  2.(Optionele) Realtek High Definition Audio Card Update

  Nadat ik deze 2 updates had geinstalleerd en opnieuw had gestart was mijn videokaart en audiokaart vern*** Dus mensen die al deze optionele update heeft geinstalleerd en problemen hebben met videokaart audiokaart enzo, kunnen het volgende doen

  1.Ga naar ConfiguratieScherm, Software openen.. en Uninstall alle updates die je had geinstalleerd van je videokaart enzo, en je probleem is opgelost!
  Vista zelf bevatte al drivers voor mijn videokaart en audiokaart die toen heel goed werkten na de update word dit verkloot :? :? :?
 • [quote:8b7607b3fb="Verhoeven"]
  Want ik heb het echt helemaal gehad met Geforce videokaarten! prestaties van deze merk geef ik een 4.0[/quote:8b7607b3fb]Tja als je een fiat panda koopt kan je niet de prestaties van een ferrari verwachten… M.a.w. als je een kaart wil die je processor ontlast bij video, dan zal je wat meer geld uit moeten geven.
  Nvidia is niets mis mee verder.
  [quote:8b7607b3fb="Verhoeven"] toen ie nog een sorry dat ik het zo zeg.. een gay Geforce videokaart had en ook van 512mb!. :)[/quote:8b7607b3fb]Inderdaad dat zeggen we hier niet. Voordat er hier een flame war begint. Wederom geef je duidelijk aan dat je niet weet waar je over praat. Geheugen op een videokaart zegt nul,nul over de prestaties. Ik kan ook ATI kaarten opnoemen met veel geheugen die bagger zijn. Beginnen we dus niet aan.

  Of een videokaart ondersteuning biedt voor hardwarematige versnelling van zulke beelden ligt aan hele andere factoren. Alle nieuwe (non-low budget) ATi en Nvidia kaarten ondersteunen dat prima.

  Dus hou het verder gewoon bij je probleem en zoek daar een oplossing voor zonder dingen af te kraken met algemeenheden en onwaarheden.
 • jah sorry joh, ik heb gewoon al jaarenlang verschillende Geforce gebruikt en naar mijn mening is het nogal een bagger kwaliteit tenzij je echt heel veel geld gaat uitgeven dan heb je mischien een goede van Nvidia kwa HD ondersteuning van videos. Ik ben toch van plan om deze eruit te sodemieteren en een Asus halen van 512mb speciaal voor HD videos en HD games :)

  Nvidia komt onder mijn ogen nu aan als de merk Supertech ofzo, en Asus als Philips of Sony :) Nu ik met eigen ogen heb gezien hoe de prestaties zijn van Asus videokaarten bij een kennis.. :)
 • Wat en kul allemaal, een 6200 in Vista geeft hier een score van 3.2 in 3d toepassingen, en grafisch algemeen een 3.0.

  En deze kaart in een andere PC geven dezelfde scores.

  Op beide machines met de juiste chipsetdrivers, worden vaak vergeten, en de juiste nVidia drivers of die van Omega, geeft bij beide dezelfde scores.

  Asus is een merk en maakt gebruik van nVidia en ATI GPU's om hun grafische kaarten te produceren. :wink:

  Dit is idd flamen en een ervaring van 1 persoon is geen bewijs dat het zo is. 8)
 • [quote:4d0ebe46f3="Verhoeven"]jah sorry joh, ik heb gewoon al jaarenlang verschillende Geforce gebruikt en naar mijn mening is het nogal een bagger kwaliteit tenzij je echt heel veel geld gaat uitgeven dan heb je mischien een goede van Nvidia kwa HD ondersteuning van videos. Ik ben toch van plan om deze eruit te sodemieteren en een Asus halen van 512mb speciaal voor HD videos en HD games :)

  Nvidia komt onder mijn ogen nu aan als de merk Supertech ofzo, en Asus als Philips of Sony :) Nu ik met eigen ogen heb gezien hoe de prestaties zijn van Asus videokaarten bij een kennis.. :)[/quote:4d0ebe46f3]\
  Ik sluit me aan bij het bovenstaande. Wat loop je nu voor onzin te verkopen joh:S.

  Je hebt nvidia en ati, dat zijn de 2 grafische kaart makers… vervolgens verkoopt asus, msi, XFX, enz die dingen met een eigen doosje/plaatje.
  Als je een kaart van 30 euro koopt terwijl er ook kaarten te koop zijn van 600 euro, wat verwacht je dan??? Er zijn 20x zo dure kaarten te koop en dan verwacht jij een perfect presterende kaart?
  Die geforce 6200 was leuk in een systeem ten tijde van de sempron (2005) en is toch nu niet meer relevant, komop we zitten bij geforce 9.

  Als je een ati kaartaanschaft voor 30 euro heb je hetzelfde probleem en philips en sony hebben er al helemaal niks mee te maken…

  Kijk anders eenshier: http://pcinfo.mine.nu/grafische-kaart.html
 • je haalt 2 dingen erg door elkaar. 2x zelfs

  1. een video decoderen gebeurt bijna puur op CPU. Nvidia Badaboom kan op je videokaart decoderen (8series en hoger, dus niet een 6200), maar tot maximaal 720p dacht ik.
  2. voor afkijken gebruik je bij oude videokaarten (voor de geforce 8 series) inderdaad je cpu. alleen bij nieuwere videokaarten kunnen die hun werk echt doen

  conclusie: een 6200 is antiek, en als je wilt decoderen of graphics accelerated playback heb je een goede kaart nodig, van 8 serie minimaal. met je QX9770 is minder dan een 8800GT zinloos, want dan is je cpu alsnog sneller

  voor welk merk, er zijn er maar 2. Nvidia en ATI. meestal zeggen mensen dat ATI minder kwaliteit geeft, maar blijf het onzin vinden. de kaarten die je koopt worden gemaakt door partners, zoals asus, msi, gigabyte, xfx, evga, sapphire, club3d etc. als je kwaliteit van je kaart slecht is dan heb je een slecht epartner gekozen. PEAK en trust zijn bekende voorbeelden
 • Nou sommige onder jullie hebben dus blijkbaar gewoon geen ervaring op dat gebied he.. :?
  Want decoderen van H.264 videos gebeurd wel gedeeltelijk door je videokaart als die dat ondersteundt! En als je geen zo een videokaart hebt dan gebeurd dat 100% door je Cpu! En trouwens wat ik jullie wou laten weten is dat ik een hekel heb aan Nvidia! en de Asus die ik ga halen heeft inderdaad een Ati H.264 en WmvHD decoder! dus voortaan Ati videokaarten voor mij of videokaarten die Ati is :)
 • Fijn voor jou. Dat jij een hekel hebt aan nvidia moet jij weten. Alleen zoals al eerder gezegd, je laat duidelijk blijken er niet heel veel verstand van te hebben. Dus dat oordeel van jou dat Nvidia dus slecht is (vergelijkbaar met Supertech volgens jouw woorden) slaat nergens op.
  Discussie nu ook gesloten over dit onderwerp, je hebt je mening laten weten.
  Vanaf nu wil ik geen woord meer horen over dat je een hekel hebt aan Nvidia. Je hebt nu 2 waarschuwingen gehad geen flamewar te beginnen, een derde keer waarschuw ik niet.

  Ontopic: Recente Nvidia en Ati ondersteunen beide het decoderen van dergelijke beelden prima. Verder lees mijn eerdere antwoord.
  En 512MB voor het afspelen van video, hehe grappig. Dat kan je met 128MB net zo goed. Compleet overbodig dus, want dat wordt helemaal niet gebruikt.
 • oh sorry arjant ik wist niet dat je een Nvidia freak was! of zelf nu eenmaal een Nvidia in bezit had!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.