Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

nieuw video kaart

Anoniem
Obi-wan-kenobi
3 antwoorden
  • hallo allemaal ik heb niet zo veel verstand van computers ofzo, maar ik zat daarnet NFS:undercover te spelen en ik moest alle grafisch (ofso) op low zetten om lagloos te spelen, ik heb net me drivers geupdated dus daaar kan het niet aan liggen maar ik zal even me specificaties geven : AMD Athlon x2 dual core processor BE2350 en mijn video kaarten zijn Nivea Geforce 7050 pv en een Nvidea 630 a (totaal geheugen 512 mb). ik wil een niewe video kaart kopen voor rond de €40 ik weet dat het weinig is maar mischien kan je er wel wat voor kopen. heeft iemand een idee ?
  • dit is het beste wat ik voor 4 tientjes kan vinden (nouja, 42 euro…). hier komen wel nog verzendkosten bij. de kaarten die je voor 40 euro hebt inc verzendkosten zijn niet de moeite naar mijn mening.

    als je niet al te veel eisen stelt is dit een hele leuke kaart voor 55 euro exc verzendkosten
  • ja ik vind het wel okeej maar weet ik wel zaker of het in mijn computer kan??? en of ik dan spellen als NFS;undercover gewoon op gemiddelde grapichs kan spelen?? en zou ik mijn huidig losse video kaar ( 630 a) voor wat geld kunnen verkkopen ?
    groetjes niel

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.