Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Een goede laptop?

Anoniem
reddiep
4 antwoorden
 • hallo allemaal ik heb naast een PC ook nog een laptop ik zou graag willen weten of ik hier wel redelijk Games op kan spelen : Intel Pentuim Dual CPU T2330 1.6 Ghz 3GB RAM en mijn vidkaart is : Nvidia GeForce 8400 GS ?? volgens mij is dat wel beter dan mijn PC…. wat zou ik op mijn Laptop kunnen ?
 • als je er games op wilt gaan spelen, raad ik je aan om een duurder model te kopen, met meer snelheid in de processor (bijv. 2,20ghz)
  Met de nvidia geforce 8400GS kun je zoiezo niet veel, je kunt er wel wat mee, maar dat is erg weinig.

  Dus mijn tip is, kies een duurder model met iets meer vermogen…
 • Misschien kun je inderdaad beter een laptop aanschaffen met net wat hogere specivicaties, maar ik heb zelf ook een laptop met Windows Vista Basic (32Bit) AMD Sempron SI-40, 2GB DDR2 RAM interngeheugen en met een nVidea GeForce 8200M G Videokaart.. en ik kan zelfs met die specivicaties de game GTA San Andreas op de beste videoweergave vloeiend spelen, en zelfs Counter Strike: Source (ik weet niet of je die game kent :roll: ) kan ik erop spelen :o

  Dus misschien kan het ook gewoon op de laptop met de specivicaties die je genoemd hebt.. :) Ik weet dat niet 100% zeker.. want zo heel veel weet ik er nu ook weer niet van.. :oops:

  Groeten,
  Lennart 8)
 • zo te lezen heeft hij hem al.
  Waarom probeer je het niet gewoon eens?
  een 8400GS is niet heel slecht. Je zal er geen nieuwe spellen op high detail kunnen spelen, maar wat oudere spellen zullen op medium wel draaien.
  En het is ook een beetje de vraag wat voor type spellen je er op wil spelen. Kijk als je RTS games speelt dan is het geen probleem, die steunen meer op de processor. Speel je juist FPS dan is de videokaart meer van belang.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.