Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

onduidelijke beeldweergave

Anoniem
None
7 antwoorden
 • ok ga ik is proberen, jullie horen nog van me,

  Groetjes..
 • Hallo,

  ik heb inmiddels al een wat oudere pc. ik heb hierin een amd athlon 2200 xp icm een MSI KT 400 mobo. nu heb ik een geforce 5900xt kaart van cub 3d. alleen tijdens bijvoorbeeld het scrollen van een website krijg ik rare stippen te zien waardoor het scherm onleesbaar wordt. is dit een bekend probleem van de wat oudere pc's? ik heb ook een voeding van plus minus 400 watt. moet voldoende zijn voor dit systeem, denk ik?

  Alvast bedankt,

  Cool.
 • [quote:e9ea308424="Coolio"]Ik heb inmiddels al een wat oudere pc. ik heb hierin een amd athlon 2200 xp icm een MSI KT 400 mobo. nu heb ik een geforce 5900xt kaart van cub 3d. alleen tijdens bijvoorbeeld het scrollen van een website krijg ik rare stippen te zien waardoor het scherm onleesbaar wordt. is dit een bekend probleem van de wat oudere pc's? [/quote:e9ea308424] Heb je de laatste drivers gedownload? Heb je het probleem al langer?

  [quote:e9ea308424]ik heb ook een voeding van plus minus 400 watt. moet voldoende zijn voor dit systeem, denk ik?[/quote:e9ea308424] Vaak maakt het aantal watt niet eens uit. De efficientie is veel belangrijker. Een 350 watt kan bijvoorbeeld al beter zijn als een 500 watt.
 • Blijven die stippen ook staan? Zie je ook stippen in het spoor van je muisaanwijzer? Zoja, dan is mogelijk je videokaart aan het overlijden.
 • Hallo,

  dit probleem speelt al geruime tijd, alleen nooit een oplossing voor gevonden. ik heb ook de laatste drivers gedownload van Nvidia.
 • de stippen blijven ook staan, alleen als ik de tekst of pagina selecteer en vervolgens de selectie afbreek is het beeld voor tijdelijk weer even normaal, wanneer ik begin te scrollen begint het weer.
 • Zit er ook veel stof in de koeler van de kaart? Mogelijk kun je die eens schoonblazen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.